PR Policy

Skönhetsbloggen drivs av mig och fokus ligger på allt som har med skönhet att göra.

Det förekommer att jag samarbetar med företag, tar emot pressprover och har sponsrade inlägg på min blogg. Självklart märks alltid detta ut så att läsaren också kan ta del av den informationen. Det händer också att jag använder mig av affiliatelänkar  på bloggen.

Pressutskick – Innebär att företag eller PR-byråer har skickat produkter till mig. Jag väljer själv om produkterna hamnar i bloggen eller inte. Inlägg som innehåller pressutskick märks alltid med:
*Detta är ett pressutskick. 

Samarbeten/Sponsrade inlägg – Innebär att jag och företaget gjort ett avtal där jag måste publicera ett inlägg med produkterna. Jag har dock ingen skyldighet att skriva positivt om företaget eller produkterna. Detta framgår alltid i inläggen och märks alltid med:
*Detta är ett samarbete med (företagets namn). 

Affiliatelänkar – Jag använder mig av affiliatelänkar och det betyder att jag får en summa pengar OM ni väljer att handla via den länken, men det är ingenting som påverkar kundens pris. Om jag använder affiliatelänkar märks inlägget med
*Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Alla omdömen/åsikter är mina egna och kan inte påverkas av tredje part.

Representerar du ett företag, ett märke eller annat som kan vara av intresse för mig och mina läsare? Vill du skicka produkter för test? Maila mig på PaulinaAspljung@hotmail.se