Ansiktsvård Icke Djurtestat Pressutskick

ECO MODERN ESSENTIALS

17 maj, 2017

Det är känt att kokosolja kan användas i allt. Det kan användas i hår, till ansiktet, som ansikte borttagning, för att motverka bristningar och mycket mer. Eco Modern Essentials har lanserat ett serum med kokosolja, rena drömmen för mina öron.

Förra året fick jag höra talas om Eco Modern Essentials för första gången. De kontaktade mig och frågade om jag ville testa några produkter. Jag tackade ja och blev kär direkt. Finns det en produkt jag hade köpt om och om igen är det deras Vitamin C Serum. Inte nog med att den doftar underbart citrus, den är behaglig på huden och ger mig en naturlig lyster. Skulle ni vara intresserade att spana in mitt tidigare inlägg kan ni göra det här.

Organic Coconut Face Oil 129 kr/15 ml*

Som med alla serum ska detta appliceras efter rengöring och ansiktsvatten men innan dag/nattkräm. Detta serum innehåller 98 % certifierat ekologiska ingredienser.
Det lugnar huden och minskar uppkomsten av rynkor och fina linjer. Självklart innehåller det kallpressad kokosolja nattljusolja och rosmanrinolja. Du ska alltid tänka på att köpa kallpressade produkter då dem förlorar sina egenskaper vid uppvärmning. Detta effektiva koncentrat skyddar mot yttre påfrestningar genom att förstärka hudens naturliga barriärer. ECO MODERN ESSENTIALS

 

Du hittar produkterna hos bland annat Lyko* för cirka 129 kronor styck.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera