- Ögon Pressutskick Smink

LÖSÖGONFRANSAR FRÅN EYELURE

16 maj, 2017

Vill du få långa vackra fransar till fest? Då kan lösögonfransar från Eyelure* vara någonting för dig. Fransarna är gjorda av syntetfibrer och ska ge ett sensuellt och mjukt utseende.

Jag har en slags hat kärlek till lösögonfransar. Lösögonfransar får en sminkning bli komplett, enligt mig. Däremot ångrar jag ibland att jag började med fransar då jag har blivit beroende. Tidigare har jag älskat mina långa naturliga fransar men idag känns dem korta tunna och utan volym. Därför försöker jag lära mig att älska mina naturliga fransar igen.

Om du vill känna dig festfin, eller bara fin till vardags, kan lösögonfransar från Eyelure* vara någonting för dig. Bli inte rädda ifall ni ser ordet mink på förpackningen. Det står att det är mink effekt och inte att dem är gjorda med minkhår. De är tillverkade av en silkesliknande syntetfiber. Dessa fransar ska ge ett sensuellt och mjukt utseende.

Lösögonfransar från Eyelure* ska förstärka den naturliga skönheten i dina ögon och passar för alla ögonformer. Tänk bara på att klippa dem så dem passar dina ögon. Som med alla lösögonfransar går dessa att återanvända. Ta försiktigt bort limmet bara så är det inga problem. LÖSÖGONFRANSAR FRÅN EYELURE
Förpackningen innehåller 1 par fransar och lim. Dessa kostar 69 kronor hos NordicFeel*.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara jessy 16 maj, 2017 | 09:31

    Sååå fina!

  • Kommentera