Livet

FÖRSTORDE MIN DATOR

14 maj, 2017

Det är inte ofta jag skriver personliga inlägg här på bloggen. Här uppdaterar jag er om skönhetsnyheter, tips, favoriter och recensioner. Trots detta måste jag berätta er om en händelse som inträffade i veckan.

I onsdags var det dags för mig att sätta in nytt löshår i huvudet. Att applicera tejp i hela huvudet på sig själv är inte det lättaste, speciellt när man inte ser. Därför brukar jag ställa kameran bakom mig och koppla i datorn. Då ser jag exakt hur jag gör och jag ser precis allt. Min andra dator brukar jag ha för att se på film under tiden. Kaffe är också extremt viktigt för att inte bli trött.
FÖRSTORDE MIN DATORKlantig som jag är råkade jag spilla hela kaffekoppen på min mac dator (den andra är en Acer). Självklart fick jag panik och började tömma datorn på kaffe. Jag fick ut allt kaffe med hjälp av luft på burk. Datorn fungerar okej men inte som den ska. Musen låser sig då och då, tangentbordet är inte som det ska och det händer att den inte starta. Därför kommer jag bli tvungen att lämna in datorn redan i morgon. Detta kommer såklart påverka min uppdatering på alla mina sociala medier. Trots att min Acer dator fungerar är den inte direkt 100 procent. Den är gammal och trög. Däremot tror jag inte att jag ska ha större problem för att sköta bloggen och instagram. Videos kommer dock få vänta eftersom mina redigeringsprogram finns i Mac datorn.

FÖRSTORDE MIN DATORJag hoppas och tror att ni alla kan ha överseende för detta. Förhoppningsvis tar det inte lång tid att laga datorn. Dem har sagt 2-3 veckor men självklart håller jag tummarna på att det blir mindre. FÖRSTORDE MIN DATOR

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera