Sminkningar

GALAXY SMINKNING

30 april, 2017

Jag fick feeling häromdagen. Satte mig därför framför sminkbordet, plockade fram massa färger och detta blev resultatet. Vem älskar inte att vara kreativ?

Den senaste tiden har jag tappat lite av min kreativitet när det kommer till smink. Jag gör mest dem sminkningar som kan bäras utomhus utan att dra till sig oönskad uppmärksamhet. Häromdagen hade jag lite tid över på dagen. Satte mig framför sminkbordet med ett rent ansikte. Plockade fram mina mest färgglada paletter och doppa borstarna i dem. galaxy sminkning Redan innan jag började tänkte jag att jag skulle försöka mig på en Galaxy sminkning. Har sett instagram krylla av dessa sminkningar och ville så gärna prova på själv.
Får man säga att man är nöjd? För jag är det. Jag tycker sminkningen blev bra och jag älskar de härligt starka färgerna. galaxy sminkning galaxy sminkning

galaxy sminkning

Produktinformation

Bas:
» Ofra Cosmetics Kim Thai Wanderlush*
» Maybelline Fit Me Foundation ”115”*
» Makiash Loose Finish Powder*
» Models Own Sweet Dreams Palette*
» Jeffree Star Beauty Killer Palette
» Nyx White Liquid Liner*

Ögonbryn:
» Depend Eyebrow Pomade Color Creme ”Dark Brown”*
» Wet N Wild Ultimate Brow Kit*
» The Brow Gal Clear Eyebrow Gel

Läppar:
» Nyx Butter Gloss ”Angel Food Cake”

I. Inlägget innehåller *affiliatelänkar. Läs mer under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Jenny 30 april, 2017 | 15:01

  alltså W O W Paulina!!!!

 • Svara Johanna Seijsing 1 maj, 2017 | 12:05

  Du borde vara nöjd, jäklar var skicklig du är!

  • Svara Paulina 7 maj, 2017 | 19:49

   Tack, vad gulligt av dig 🙂

  Kommentera