De Tog Slut Youtube

TOMMA FÖRPACKNINGAR PÅ YOUTUBE

23 april, 2017

Tomma förpackningar, produkter som tagit slut står idag på agendan i video format. Vad har jag tyckt om dem, skulle jag köpa dem igen?

Jag har tidigare visat upp tomma förpackningar på Youtube. Även här i bloggen. Recenserat dem och sedan berättat ifall jag skulle köpa dem igen eller inte men då i bilder och text. Jag uppskattar att jag kan visa er i text och video eftersom vi alla tycker om olika.

Idag visar jag upp en hel del produkter jag inte kommer köpa igen. Är ni nyfikna av att veta varför? Många av produkterna har jag faktiskt inte tyckt om. Andra är pågrund av företagets värderingar. Att de testar på djur. Att de bidrar till djurs lidande. Att de värderar pengar över liv. I min bok är det inte okej. Jag hoppas en dag att vi alla ser med hjärtat och avstår dessa hemska företag.

Ni kan kolla på videon här eller klicka här för att komma till min youtube kanal.

Vad skulle ni mer vilja se på kanalen? Känns som jag fastnat lite och trampar på samma ställe. Skulle verkligen uppskatta er hjälp och respons.
Glöm inte heller att följa mig på Youtube. Det skulle betyda så mycket för mig om ni ville gå in och stötta mig och min kanal.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera