- Ögon Pressutskick Smink

SEPHORAS EYEBROW EDITOR

19 april, 2017

Sephoras Eyebrow Editor passar dig som är på resande fot. Här får du inte bara två brynskuggor och ett vax utan också en borste, pincett och spoolie. Båda skuggorna går i kalla nyanser vilket ofta uppskattas.

Ögonbrynen är viktiga för många. Det är ju trotts allt dem som ramar in hela ansiktet. Att hitta rätt produkter kan vara en lång strävan. Många produkter testas för att hitta de perfekta produkterna. Varesig du använder brynskugga eller pomade så kan detta vara en produkt för dig.

SEPHORAS EYEBROW EDITOR

Sephoras egna brynskugga med namnet Eyebrow Editor kommer med två brynskuggor, ett vax, en spegel, en pincett, en borste samt en spoolie.

Om du använder dig av en pomade och inte applicerar skugga över kan brynet se oljigt och glansigt ut. Tycker du om det utseendet ska du självklart fortsätta med det. Om inte kan en skugga vara det du söker. Sephoras Eyebrow Editor har svaga pigment som många uppskattar hos bryn produkter. Personligen föredrar jag när dem är starkt pigmenterade men det är bara min egna åsikt.

Eyebrow editor innehåller två nyanser av brunt båda är kalla till nyansen vilket är det mest populära. Den ena är något mörkare än den andra vilket kan passa för den som gillar fadade bryn. Eftersom du får med en spoolie, borste och pincett passar Sephoras Eyebrow Editor perfekt för dig som är på resande fot.

SEPHORAS EYEBROW EDITOR

Skuggan hittar ni hos Sephora eller på deras amerikanska hemsida. Tyvärr vet jag inte vad det svenska priset är men i USA kostar den cirka 170 kronor (19 dollar).

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera