Icke Djurtestat Recensioner Sminkningar Veganska Produkter

JEFFREE STAR ANDROGYNY RECENSION

17 april, 2017

Androgyny är Jeffree Stars senaste palett som lanserats och ni är många som är nyfikna på kvalitén och om den är värd pengarna. Idag ska jag därför diskutera de olika nyanserna samt ge er en recension.

Jeffree Star Androgyny recensionen har många väntat på. Det är lätt att slänga upp bilder på produkter och sedan inte nämna dem igen. Men eftersom den fått mycket uppmärksamhet i sociala medier tycker jag det är dags för en ärlig recension.
Förra veckan skrev jag ett inlägg om paletten. Skulle du vilja se fler bilder på den samt swatches kan du klicka på denna länk för att komma till inlägget.

JEFFREE STAR ANDROGYNY RECENSION

Enligt Jeffree kan skuggorna användas som highlight och contour. Jag har tyvärr inte haft tillfälle att testa alla men kommer ändå ge er en utförlig recension på Androgyny paletten.

Jag tycker att ”Safe word” och ”Charm” är två fantastiskt fina färgen att ha i globlinjen. ”Safe word” passar bra till kalla nyanser och kan också användas som contour för de allra blekaste.
Charm” passar bra till dem varmare sminkningarna. Dock har jag inga problem att använda båda i samma sminkning. Båda skuggorna är väldigt lätt utblandade och pigmenterade.

De blågröna skuggorna ”Poison” och ”Swallow” inte hade samma underbara formula som de ovanstående nämnda. Dem är pigmenterade, det är det inget snack om, men när det kommer till själva utblandningen får du jobba lite mer för ett jämnt resultat. Däremot anser jag inte att skuggorna är dåliga. Detta är det enda negativa jag har att påpeka.

Skuggan ”Frosting” är metallisk och jag var tveksam till den innan användning. Anledning är att skuggan ”Rich Bitch” i Beauty Killer paletten är otroligt dålig och också metallisk. Den är fin swatchad med fingret men tyvärr innehöll den stora glitterkorn som gjorde ont vid applicering. Vid applicering med en borste plockades ingenting av skuggan upp. Men, denna skugga är fantastisk. Den är krämig och högpigmenterad. Enligt Jeffree kan denna också användas som highlight.

JEFFREE STAR ANDROGYNY RECENSION

Skuggorna använda nedan är ”Safe Word”, ”Charm”, ”Poison”, ”Swallow” och ”Military”.

JEFFREE STAR ANDROGYNY RECENSION

Paletten finns att köpa hos Colorsvibe för 529 kronor (Sverige).
Den finns också hos BeautyBay för 440 kronor (UK).

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera