- Ansikte Icke Djurtestat Shopping Smink

MARC JACOBS O!MEGA BRONZER

14 april, 2017

Ingen kan ha missat snacket som gått om Marc Jacobs O!Mega bronzer. Den matta bronzern har tagit över sociala medier och självklart var jag tvungen att testa den och se för mig själv.

När vi uttalar orden Marc Jacobs smakar det lyx. Som yngre kommer jag ihåg alla fina väskor mina vänner köpte medan mina kom från H&M. Jag var avundsjuk. Idag vill jag inte ha en läder eller skinn väska överhuvudtaget. Däremot har deras O!Mega bronzer fångat min intresse. Stora youtubers, bloggare och andra skönhets influencers har beskrivit sin kärlek för produkten. Efter ett tag får jag ett ”måste ha” begär utan dess lika. Jag drog därför på mig min bomberjacka från Elly Pistol och adidas skor i måndags, satte mig på vagnen och åkte hela vägen till Sephora. Tur som jag har fanns det två kvar, den ena fick följa med mig hem.

Marc Jacobs O!Mega bronzer kommer i en löjligt stor förpackning (ganska bra med tanke på priset) och kan användas till ansikte och kropp. Nyansen Tantric ska ge dig en naturlig look som passar den typiska europeiska huden. Den påstås också blandas ut otroligt enkelt tillsammans med en stor fluffig borste. Detta ska ge dig en felfri look samt en strålande matt finish.

marc jacobs omega bronzer

Jag tror att Marc Jacobs är exklusiva till Sephora men kan kanske finnas på Åhlens.

Marc Jacobs O!mega är köpt på Sephora för 465 kronor.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera