Nagelvård Pressutskick

RÄDDAR DINA SKADADE NAGLAR

12 april, 2017

Har du också funderat över hur du räddar dina skadade naglar? Kanske har du fått dem förstörda av kylan eller hos någon oerfaren på salong? OPI säger sig ha svaret som ska rädda alla skadade naglar. Glöm tunna bebisnaglar och flisor!

Serien Gel Break kommer i tre steg och ska rädda skadade naglar. Produkten ska fungera perfekt i situationer där till exempel naglarna blivit skadade i samband med felaktig borttagning av gel eller akryl. De ska återbygga naglarna från grunden i tre enkla steg. 

Steg 1 Gel Break Serum*
Gel Break används som för att återbygga dina naglar på nytt. På så vis får dem sin styrka tillbaka. Formulan är berikad med natriumhyaluronat, vitamin A, C- och E samt bambuextrakt. Tänk på att ha rengjort naglarna innan du börjar. Lacka sedan ett tunt lager med serum på nageln.

Steg 2 Gel Break Color*
Du kan välja mellan tre olika färger men alla är neutrala. Här ska du istället lacka två tunna lager med färgen du valt. Du behöver ingen UV lampa för att få det att stelna.

Steg 3 Gel Break Protector*
Detta är det sista och avslutande steget i denna vårdande serie. Lacka endast ett tunt lager och sedan är du klart.rädda skadade naglar OPI

Om du vill få bästa resultat ska produkterna användas tillsammans. Produkterna påpekar att du kan få resultat efter cirka en vecka. Känner du att det behövs mer fortsätter du med processen i några veckor till.

Produkterna kan köpas hos Eleven* eller klicka på denna länk*.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera