Sminkningar

GLITTER LINER TUTORIAL

10 april, 2017

Glitter gör livet mer värt att leva. Skämt och sido, vissa kan tycka att glitter blir för mycket. Idag ska jag visa hur man kan applicera glitter liner i en sminkning utan att få det se för mycket ut.

Med hjälp av en glitter liner kan du få en vardaglig sminkning att se glammig ut! Ska du på fest men har inte tid att göra en helt ny sminkning? Ingen fara! Släng i en glitter liner i väskan för dessa tillfällen.
De flesta här vet att jag har blivit glitter tokig. Att inte få använda glitter i en sminkning får mig att känna mig trist. Men ibland måste även jag hålla fingrarna i styr. Det finns ju också dem tillfällena glitter inte passar in. Nog om det, nu ska det snackas glitter! 

Låt oss säga att du har vaknat på morgonen och gjort din vanliga ögon sminkning. Du beger dig sedan till jobbet och kollegorna frågar om du vill följa med på en utekväll. Du hinner inte åka hem och du har inte mycket tid att stå framför spegeln på jobbet heller. Allt du behöver göra är att plocka fram en glitter liner och applicera på valfritt ställe. Min nuvarande favorit är att applicera vid globlinjen med start vid ögonvrån. Därefter kan du applicera ditt favorit läppstift, släppa ner håret och du är redo för fest!

glitter liner tutorial

glitter liner tutorial

Produktinformation

Bas:
» The Balm TimeBalm Primer
» Make Up For Ever Ultra HD Foundation ”Y235”
» Make Up For Ever Ultra HD Concealer ”R20”
» Nyx Concealer Wand ”Lavender”
» Beauty UK Contour Chubby Stick ”Medium Cover”
» Makiash Loose Finish Powder
» Anastasia Contour Kit
» Milani Baked Blush ”Delizioso Pink”
» Ofra Highlighter ”Blissful”

Ögonbryn:
» Christian Faye Dip Pomade ”Dark Brown”
» Wet N Wild Ultimate Brow Kit
» The Brow Gal Clear Eyebrow Gel

Ögon:
» Beauty UK Eyeshadow Primer
» Anastasia Modern Renaissance Palette
» Beauty UK Phantom True Black Eyeliner
» H&M Glitterati Mascara Liner ”Moonstruck”
» Emite Makeup Long Lash Mascara
» House Of Lashes ”Iconic”

Läppar:
» Ofra Long Lasting Liquid Lipstick ”Pasadena” och ”Panama” i mitten

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera