Icke Djurtestat Kroppsvård Pressutskick Veganska Produkter

LUSH YUSU AND COCOA DUSCHKRÄM

7 april, 2017

Lush yusu and cocoa duschkräm doftar kokos och apelsin, vissa beskriver doften efter romerska bågar. När jag tänker på Lush känner jag så mycket kärlek. Dem är inte bara cruelty free och har mängder av veganska produkter. De kämpar också mot djurtester vilket värmer mitt hjärta. Därför ska jag idag dela med mig av en vegansk duschkräm.

Första gången jag använde Lush yuzu and cocoa duschkräm tänkte jag ”vad är detta?”. Medan jag smörjde in mina armar blev jag alldeles gul. När jag förstod att det var duschkrämen log jag, det är verkligen coolt! Däremot ser jag en nackdel med den också. Jag rekommenderar er inte att ta med denna till gymmet. Kan finnas folk som kollar snett och tro att det gula vattnet är någonting annat, om ni förstår vad jag menar.
Min sambo bryr sig inte riktigt om vad för produkter han använder i duschen så länge han blir ren. Trots detta sprang han ut till mig i soffan efter duschen. Han räckte fram sin arm och sa ”Känner du hur mycket kokos jag luktar?”, han vart helt fascinerad och såg euforisk ut.

Lush yusu and cocoa duschkräm innehåller syrlig yuzufrukt blandat med kakao. Doften påminner om romerska bågar men i duschen luktar den kokos trots att den inte innehåller någon. Konstigt, men doften är förförisk och passar både män och kvinnor. Ett annat plus är att alla Lush produkter är handgjorda och kommer i nedbrytbar förpackning. 

lush yusu and cocoa duschkräm

Duschkrämen anlände i en stor färgglad sjal som ni kan se på bilderna. Först blev jag förvånad men tycker det var en fin touch på det hela. Är dock tveksam om den kommer med i butik eller online.

Lush Yuzu And Cocoa duschkräm hittar ni på Lush hemsida eller i deras fysiska butik. Min är 500 g och kostar 299 kronor. De finns också i mindre förpackningar.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

5 Kommentarer

 • Svara Naken 17 april, 2017 | 17:14

  Produkterna är inte nedbrytbara ? men lush tar emot dem för återvinning.

  • Svara Paulina 17 april, 2017 | 19:08

   Vet inte riktigt var du har hittat den informationen i min text. ”Ett annat plus är att alla Lush produkter är handgjorda och kommer i nedbrytbar förpackning.” Står klart och tydligt att dem kommer i nedbrytbar FÖRPACKNING, men tack för din info 🙂

 • Svara Naken 17 april, 2017 | 19:38

  Det var det jag syftade på

 • Svara Paulina 17 april, 2017 | 19:40

  Och förpackningen är nedbrytbar, precis som det står i min text ? Så förstår inte vad du menar.

 • Svara Naken 17 april, 2017 | 20:24

  De har inte nedbrytbara förpackningar. De är däremot återvinningsbara. Plast är inte nedbrytningsbart. Men de tar emot gamla förpackningar för att återanvända dem.

 • Kommentera