Youtube

SMINK FAVORITER YOUTUBE

6 april, 2017

Mina nuvarande smink favoriter är ett nytt koncept på min Youtube. Istället för de vanliga månadsfavoriterna kommer istället dessa videos komma upp då och då.

Mina nuvarande smink favoriter känns som ett mycket bättre upplägg än det jag tidigare haft. Tidigare uppladdade jag månadsfavoriter varje månad vilket jag har slutat med sedan ett tag tillbaka. Jag har känt mig pressad och som att det varit ett tvång på att hitta produkter att visa upp. Jag hittar inte en ny favorit foundation varje månad, den ena bättre efter den andra. Därför tänkte jag att jag endast kan visa upp mina nuvarande favorit smink produkter när jag har några att visa upp. Dem ska såklart ha testats grundligt innan dem lyckas komma med i dessa videos.

Dessutom måste jag också påpeka att jag inte finner det intressant att se youtubers visa upp en ny dagkräm varje månad heller. När jag hittar en hudvårds serie jag gillar håller jag mig till den. Det tar ju faktiskt en månad för huden att vänja sig vid din nya hudvårds serie. Även om jag testar nya då och då eftersom det är kul och jag ibland får skickat till mig. Det är nackdelen med att vara en skönhetsbloggare, haha.
Skulle ni vilja att jag visar upp mer hudvård på bloggen eller youtube? Ni får gärna kommentera, det är ju ändå för er jag har denna blogg och det är alltid intressant för mig att se vad ni tycker.

Uppvisade produkter i videon.

RCMA No Color Powder
Christian Faye Dip Pomade ”Dark Brown”
Ofra Absolute Cover Silk Peptide Foundation ”04″
H&M Glitterati Mascara Liner ”Moonstruck” ”Amadean”
Milani Baked Blush ”Delizioso Pink”
Beauty UK Chubby Stick ”Medium Contour”
Ofra Highlight ”You Glow Girl” and ”Rodeo Drive”
Juvias Place Masquarade Palette

 

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera