- Verktyg Smink

SIGMA BEAUTY

31 mars, 2017

Sigma är kända för deras borstar och har ett brett sortiment av dem. Självklart av högsta kvalitet för att uppfylla en skönhetsnörds alla krav. Produkter som underlättar förvaring och rengöring finns och i deras sortiment.

Sigma har lockat mig genom tiderna. Av någon anledning har jag fått för mig att dem använder sig av djurhår vid tillverkning av borstarna. Varför vet jag inte men dem tre borstarna jag har klickat hem är i alla fall gjorda på syntetiskt hår. De flesta vet att jag inte köper borstar med djurhår av den anledning att jag anser att djur inte är kläder, mat eller att deras päls ska utnyttjats och göra fransar/borstar av. Vill ni veta mer i ett separat inlägg går det bra att önska. 

1. F03 High Cheekbone Highlighter*
Borsten som ska ge perfekt applicering av puder eller kräm highlight. Kan appliceras på kindben, hakan, näsryggen och pannan. Borsten är fast men samtidigt fluffig. Kanske dåligt beskrivet tyvärr, men den plockar upp produkten utan problem och ger en jämn applicering. Detta är min favorit borste för att applicera highlighter just nu. 

2. Tapered Blending Brush E35*
Borsthåret är relativt långt med lätt toppad form som ger kontrollerad applicering av ögonskugga i globlinjen. Det är enkelt att endast använda toppen för att applicera och få en jämn applicering. Svep bara borsten fram och tillbaka, den gör jobbet åt dig. Om det är någonting jag saknat bland mina borstar är det blending borstar. Därför kände jag mig tvungen att klicka hem denna. Jag är otroligt förälskad i den. Till skillnad från mina andra liknande borstar är stråna långa nästan hela vägen upp. Detta gör att skuggan inte flyttar sig längre ner utan stannar på plats. Tyckte om den tillräckligt för att köpa en till, haha.

3. Diffuse Crease Brush E38
Borsten som är perfekt för att blanda ut hårda kanter. Här är stråna liknande E35 men är något mer toppad.  

Sigma Beauty finns på Eleven* .

I. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Bex Beauty 2 maj, 2017 | 03:37

    Sigma använder naturhår till många av sina borstar, något jag märkte när jag skulle köpa nytt borstset till mitt kit. Jag ville ha ett komplett set men Mr Bunny-seten lockade inte riktigt .. det blev bdellium tools istället!

    • Svara Paulina 7 maj, 2017 | 19:51

      VA?! Jag läste att det var syntetiskt hår… Tack för infon, ska inte köpa mer borstar från dem 🙁

    Kommentera