- Ansikte Icke Djurtestat Smink

OFRA HIGHLIGHTER RODEO DRIVE

29 mars, 2017

För några dagar sedan skrev jag om Ofra Cosmetics och visade upp några produkter jag köpt. Har ni missat det inlägget kan ni spana in det här

Jag vart otroligt imponerad av deras highlighters att jag inte kunde hålla fingrarna i styr och beställde en till. Denna kommer i färgen Rodeo Drive och är gudig till tonen. Även denna är otroligt krämig till formulan. Den är ingenting för dig som inte vill ha ”BAM in your face” highlighter. Med andra ord är den allt annat än subtil. 

Rodeo Drive är något dyrare än de andra två jag visat upp. Denna är dock inget samarbete med DupeThat. Den kostar 329 kronor och ni hittar den hos Lyko.se eller YourVanity.se

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Jenny 30 mars, 2017 | 12:33

    Jag är nyfiken på Ofra och blir än mer nyfiken när du säger att det är en in your face highlighter ?

    • Svara Paulina 3 april, 2017 | 16:36

      Gillar du också det? 😀 DU borde verkligen spana in dem, dem är såååååååå fantastiska och fina 😀 <3

    Kommentera