- LookFantastic Pressutskick Skönhetsboxar

LOOKFANTASTIC – THE ELLE EDITION

27 mars, 2017

Lookfantastic* har i många månader samarbetat med ELLE. Därför är det äntligen dags för en ELLE-box.

Månadens  box kommer upp sent på bloggen, i know. Jag vart sjuk och kunde inte hämta ut boxen och sen glömde jag såklart av den… Så det är mitt misstag, men bättre sent än aldrig? I alla fall, mars är The ELLE Edition och med detta menas att dem valt ut produkter som dem tycker om. Dem har också valt att hylla kvinnor eftersom den internationella kvinnodagen firades denna månaden. Därför har dem endast valt märken som är skapade av kvinnor. 

1. ST. TROPEZ Instant Gloss*
Märket som är känt för deras brun utan sol produkter. Instant gloss är dock ingen sådan produkt utan istället ska denna ge dig extra glow och färg. Vad tror ni om denna till våren? För att highlighta en axel eller två? 136 kr/100 ml. 

2. CAUDALIE Vine Active 3 In 1 Moisturiser*
Krämen ska återfukta huden, balansera hudtonen och ge ett glow. Börjar bli trött på alla dessa dag/nattkrämer. I varje box finns det en ny och jag hinner aldrig avvända upp dem vilket gör att dem hamnar i en låda och aldrig används… 363 kr/40 ml. 

3. SKINCHEMISTS – 24H Aqua Repair Facial Serum
Ytterligare en hudvårds produkt, denna gång ett serum. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar serum. Produkten är rik på vitaminer och antioxidanter. Den ska ljusa upp och göra hyn fast igen (kärlek). 

4. STARSKIN EYE CHATCHER Smoothing Coconut Bio-Cellulose Second Skin Eye Mask*
Fick nästan ont i fingrarna efter det långa namnet haha! Skämt åsido, för att förenkla kan du istället beskriva produkten som en ögonmask. Den ska reducera mörka ringar och fina linjer (håller tummarna) med dess aktiva ingredienser kokosvatten och lakritsrotextrakt. 97 kr/2 st. 

5. REDKEN Heatcure Treatment*
Produkten för hemmabruk med salongskvalitet. Känns lika lyxigt som Olaplex No.3. Detta är med andra ord en hårmask som blir varm vid användning. Den ska lämna håret mjukt och återfuktat. Ser fram emot att testa denna. 283 kr/100 ml. 

6. PÜR Minerals Disappearing Act Concealer*
Concealern som ska ta bort mörka ringar, finnar och dämpa röda partier. Den är också fri från parabener. Jag kommer testa att använda denna innan foundation alternativt för att highlighta under ögonbrynet. 295 kr/2,8 g.
Vill du prenumerera på boxen kan du göra det här.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera