Nagelvård Pressutskick

OPI FIJI KOLLEKTION 2017

14 mars, 2017

OPIs senaste kollektion är färgglad och inspireras av blå laguner, solnedgångar, sandstränder och färgglada blommor. Kollektionen, vars namn är Fiji, är helt i min smak!

Fiji kollektionen består av 12 lack. Vad ni kan utdöma av mina bilder har jag inte fått hela kollektionen, men hänger inte läpp för det. När jag för första gången fick syn på kollektionen fanns det ett nagellack som stack ut och skrek mitt namn. Fick jag hem det? Absolut och ingen är gladare än mig. Lacket som fått mitt hjärta heter ”Is That A Spear In Your Pocket?”, andra lacket från vänster. 

Av de 12 lacken är 1 ett shimmerlack (det mörkblå), 10 krämlack och ett pärlemorskimrande lack (ett grått lack som inte finns på bild). Lacken lanserades i butik i mitten på februari och kostar cirka 165 kronor styck. 

Ni kan spana in lacken hos Eleven.se* eller klicka här*.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Bella 14 mars, 2017 | 16:39

  Så härliga nyanser!

 • Svara Mirre - Sweetwords 14 mars, 2017 | 19:09

  Oh så färgglada och fina

  • Svara Paulina 27 mars, 2017 | 15:17

   Eller hur, så fina 🙂

  Kommentera