Ansiktsvård Recensioner

FOREO ISSA HYBRID TOOTHBRUSH

6 mars, 2017

ISSA Hybrid* är tandborsten som sticker ut. Eltandborsten har en pulseringsteknik som ger dig renare och vitare tänder.

Om du är en trogen läsare vet du redan att jag älskar Foreos produkter. Deras rengöring är fantastisk men samtidigt mild och deras rengöringsapparater är Guds gåva till människan. 
Nu har jag fått hem ytterligare en produkt att testa, deras ISSA Hybrid eltandborste*. Vid första anblick rycks ögonbrynen uppåt och du blir intresserad av dess utseende.

ISSAs borsthuvud är gjort av silikon som ska rengöra tänderna och tandköttet på ett skonsamt sätt. I mitten finns PBT polymer borststrån som ska få bort plack på ett hårdare sätt, men är samtidigt skonsamt för tandköttet. Med hjälp av den sonika pulstekniken bryter det upp och tar bort plack men samtidigt förebygger tandsten och hål i tänderna. 

Tandborsten ska också göra tänderna vitare, något som jag ser väldigt positivt på. Kanske kan jag slippa lägga pengar på tandblekning i framtiden? 

Foreo var också gulliga nog att skicka ISSA Cleaner Brush Head* som är en tungskrapa. Denna ska ta bort matrester och bakteriebildningar som leder till en friskare andedräkt och förbättrad munhygien. 

IMG_1779 IMG_1782

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera