- Ögon Pressutskick Recensioner Smink

CHRISTIAN FAYE DIP POMADE

27 februari, 2017
IMG_0934

Christian Faye är för mig främmande ett främmande märke. Aldrig har jag sett deras produkter tidigare eller hört det från någons läppar. Jag blev därför väldigt intresserad när ett företag hörde av sig och ville skicka några produktprover till mig.  Idag ska vi kika på deras dip pomade.

Christian Faye Eyebrow Dip Pomade
Produkt bygger på samma princip som den populära dipbrow pomade från Anastasia Beverly Hills. Den är vattenfast, krämig och pigmenterad till gudarna. Eftersom den är vattenfast rubbar den sig inte vid träning eller andra fuktiga klimat. Passar alla hudtyper. Min är i färgen Dark Brown. Pris: 259 kronor.
Egna tankar: Hall-å! När jag mottagit produkten landade den i min skräplåda (där nya produkter brukar landa). Glömde av den för en stund men plockade sedan fram den. Redan vid första användning var jag frälst. Den är enkel att måla med, om du har rätt borste såklart. Den sitter som en smäck och glider lätt på pågrund av den krämiga konsistensen. Min pomade från Anastasia har fått sig en livsfarlig konkurrent. Som de flesta vet kan pomades torka ut efter någon månads användning. Om denna håller sig lika krämig tills jag når botten kan alla andra pomades kasta sig i väggen. 
IMG_0937

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara med web 19 mars, 2017 | 07:38

    Thank you a lot for sharing this with all of us you actually understand what you are talking about! Bookmarked. Please additionally talk over with my web site =). We will have a hyperlink exchange arrangement between us
    http://healthhints.eu

  • Svara educational websites 20 mars, 2017 | 22:31

    Thank you a bunch for sharing this with all of us you really understand what you are talking about! Bookmarked. Please also visit my web site =). We could have a link alternate contract between us

  • Kommentera