Sminkningar Youtube

SOFT VALENTINES LOOK | SAHARAN PALETTE JUVIA’S PLACE

15 februari, 2017

I min senaste youtube video skapade jag denna look inför alla hjärtans dag. Jag vet att dagen redan vart, men vem firar på en tisdag? Ni kanske ska ut till helgen på dejt? Eller bara vill rocka en snygg sminkning? I denna video har jag använt min nya palett från Juvia’s Place. Jag måste säga att pigmenten är otroliga, bästa jag testat! Men mer om det i videon 😉 

____________________________

In my latest youtube video I created this makeup look for valentines day. I know that the day is over but come on, who celebrates on a Tuesday? Maybe you are going on a day this weekend? Otherwise you could rock this makeup look any day! In this video I have used my latest palette from Juvia’s Place. The pigment in these shadows are A M A Z I N G ! 

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara jessy 22 februari, 2017 | 18:55

    Åh, du får mig att sakna mitt röda hår haha 🙁 Är ju så himla snyggt!

    • Svara paulinaaspljung 25 februari, 2017 | 13:47

      Visst är det? Bara jobbigt att underhålla 😀 <3

    Kommentera