Ansiktsvård Kroppsvård

SUNDAY ROUTINE

18 december, 2016

Sunday can give some people anxiety. I’m always trying to make my Sundays cosy by taking care of my self and my outer.

/Söndagar kan ge vissa människor ångest. Jag försöker alltid göra söndagar mysiga genom att ta hand om mig själv och mitt yttre. dsc08905

If you haven’t seen my latest vlog on youtube you don’t know that I bought a exercise bike. It’s a great way to get exercise every day, at least for me. Anyway, on Sundays I exercise a little bit longer. Then I take a long hot bath and shave my legs. After the shower is the perfect time for doing some fake tan from Cocoa Brown. I’m not the fake tan queen and just started fake tanning but I got addicted really fast. I also enjoy to use face masks. One of my favorite mask comes from Lush and is their mask of magaminty. What is your Sunday routine? 

/Om du inte har sett min senaste vlogg på youtube vet du kanske inte att jag köpt en motionscykel. Det är ett perfekt sätt att träna varje dag, i alla fall för mig. I alla fall, på söndagar brukar jag träna lite längre. Sedan tar jag ett långt varmt bad och rakar benen och skrubbar min kropp. När jag har badat klart är det perfekt att använda brun utan sol from Cocoa Brown*. Jag är inte van vid att använda bus produkter men jag blev beroende otroligt snabbt. Jag uppskattar också ansiktsmasker. En av mina favoritmasker kommer från Lush och är deras mask of magaminty. Vad är din söndagsrutin? 

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera