Ansiktsvård Pressutskick

FOREO LUNA 2

14 december, 2016

I have brought attention to Foreo and their Luna Play many times. This device is used for cleansing your skin. I have now had the great luck to receive their Luna 2 which is rechargeable and works up to 450 times when charged for one hour.

/Jag har uppmärksammat Foreo* och deras Luna Play* många gånger. Denna apparat är till för att rengöra huden. Jag har haft turen att få hem deras Luna 2* som är laddningsbar. Den funkar upp till 450 gånger efter den fått laddats i en timma.dsc08785

This is a facial cleanser with anti aging features. It cleanses the skin and gives it a gentle peeling that removes dead skin and dissolves clogged pores from makeup. It also removes 99,5 % dirt and oil. Every color is developed for different skin types, the pink one is made for normal skin. The cleansing device anti aging function uses low frequency pulsations to make fine lines and wrinkles less visible. The result makes the skin looking firmer and tighter. 

/Detta är en ansiktsrengörings apparat med anti aging egenskaper. Den rengör huden och ger den en skonsam peeling som tar bort död hud och löser upp tilltäppta porer. Den tar också bort 99,5 % smuts och olja. Varje färg är framtagen för olika hudproblem, den rosa är skapad för normal hy. Denna rengörings apparats anti aging funktion använder lågfrekventa pulseringar för att få fina linjer och rynkor mindre synliga. Resultatet blir att huden ser fastare och stramare ut.
dsc08787Luna 2 kostar 1795 kronor och finns att köpa på bland annat Eleven*, Lyko* och Foreos egna hemsida.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera