Ansiktsvård Icke Djurtestat Kroppsvård Pressutskick

THE BODY SHOP OILS OF LIFE ULTIMATE SKINCARE COLLECTION

13 december, 2016

As I mentioned before The Body Shop really spoiled me this christmas. One of the packages I received are Oils Of Life Ultimate Skincare Collection. I have written about some of these products before and I really enjoy them.

/Som jag tidigare nämnt har The Body Shop verkligen skämt bort mig denna julen. Ett av paketen jag fått är Oils Of Life Ultimate Skincare Collection. Jag har tidigare skrivit om några av dessa produkter tidigare och jag tycker starkt om dem.

dsc08368 dsc08373

When you taken all products out of the box you can actually use it as a jewelry box.

/När du har tagit ut alla produkter från boxen kan du faktiskt använda den som smyckesbox.

dsc08379 dsc08381

The package contains:

dsc08384

Have you tried any of these products? I am most exited about the twin ball!
/Har du testat några av dessa produkter? Jag är mest spänd på twin ball! 

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Jennie 4 mars, 2017 | 22:33

    jag har testat ansiksmassage rollern, den känns verkligen unik! häftigt!

  • Kommentera