Kroppsvård

COCOA BROWN

1 december, 2016

Cocoa Brown tog skönhetsvärlden med storm. Alla använde St Tropez och helt plötsligt kryllade bloggarna av dessa rosa vackra flaskor. Nu har jag också testat dem och vi ska kolla på dem tillsammans.

/Cocoa brown took the beauty market by storm. Everyone used St Tropez and suddenly you could see this pink bottles on everyones social media. I have tried them out and we are going to look at them together.

dsc08172

När jag var yngre solade jag solarium som en galning i perioder. Varje dag, ibland två gånger om dagen. Idag gör jag det aldrig, jag har lärt mig tycka om min bleka hud. Men jag är också rädd för hudcancer som solarium kan föra med sig. Därför tycker jag att brun utan sol är ett riktigt bra alternativ. Riskfritt och enkelt! 

Cocoa Brown Night And Day Tan 149 kr 99 kr*
Vid applicering av denna brun utan sol visas färg direkt. Därför kan du gå ut och njuta av din mörka bränna. Dagen efter vid dusch kommer du ha kvar en lätt glöd som varar upp till 5 dagar.
Jag applicerade denna med Cocoa Brown Pink Tanning Mitt* och fick därför inte dem fula orangea händerna du kan få. Vill också påpeka att denna färgen är absolut inte orange!

Cocoa Brown Chocolate Whip Oil Free 79 kr 49 kr*
De flesta kroppslotion innehåller olja vilket gör att brännan bleknar ojämnt. Därför innehåller denna ingen olja för att din bränna ska blekna jämnt. Den innehåller också vitamin E som hjälper till att minska uppkomsten av hudbristningar, åldersfläckar och även stärker hudens barriärfunktion.

Cocoa Brown Lovely Legs Spray 149 kr 79 kr*
Tanken är att du ska kunna spraya denna direkt på dina ben och få omedelbar naturlig solbränna. Den är skapad för de kvinnor som vill dölja vener, bristningar, klumpar och knölar. Jag vet faktiskt inte riktigt hur en brun utan sol kan täcka klumpar och knölar. Däremot tvekar jag inte på att det är en fantastisk produkt.
Innan applicering ska du skaka produkten i 20 sekunder, spraya sedan produkten på benen. Använd handsken och polera produkten på ren och torr hud. Tvättas bort med varmt vatten och tvål.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Amandahans - Skönhetsblogg 1 december, 2016 | 21:35

  Spännande, jag har endast testat deras 1 hour tan som var helt okej! Kul! Kram

  • Svara paulinaaspljung 7 december, 2016 | 23:02

   Aa okej, är inte så insatt i brun utan sol, men det är väldigt kul faktiskt 😀 kram

 • Svara Emma -Emmashud.se 1 december, 2016 | 23:43

  Jag använder Cocoa Brown’s 1 hour mousse en gång i veckan 🙂 Blev sugen på att testa den day/night tan 😀

  • Svara paulinaaspljung 7 december, 2016 | 23:03

   Tycker du den är bra? kanske ska testa nästa gång! 🙂

  Kommentera