- LookFantastic Skönhetsboxar

LOOKFANTASTIC NOVEMBER THE LFSPARKLE EDITION

30 november, 2016

Månadens LookFantastic* box är vackert silvrig pyntade med söta snöflingor. Produkterna ska plocka fram vårt naturliga glow och den uppmanar oss att ”Dream big, sparkle more, shine bright”.

This months LookFantastic box is beautiful decorated with cute snowflakes. The products will bring out our natural glow and it is also urges us to ”Dream big, sparkle more, shine bright”. dsc08297

ModelCo Blush Cheek Powder
Ett vackert rouge i en snygg förpackning. Peach Bellini är nyansen som kommer från ModelCo, ett märke som är främmande för mig. Jag är imponerad av glowet man får och på den fina färgen. 

Sebastian Volupt Spray
Ett volymbyggande spray gel from Sebastian Professional. Ska motverka platt hår och lyfta håret från rötterna. Skaka noggrant innan användning. Kommer i en söt travel size.

L´Oréal Professionnel Mythic Oil
Ytterligare en hårprodukt fanns i boxen och denna olja innehåller avokado och druvolja som ger näring till håret. Även denna kommer i en travel size. Börja med att applicera oljan i händerna och värm upp den. Dra den sedan genom längderna i ditt torra hår.

Bloom and Blossom Revitalising Leg and Foot Spray
Denna flaska är till för nedre delen av kroppen, alltså benen och fötterna. Denna spray ska pigga upp fötter och ben och samtidigt motverka värk. Ska bli intressant att testa efter ett intensivt benpass. Ska också testas efter en dag på stan då fötterna värker. Kan väl också säga att detta är den tråkigaste produkten i boxen.

Monu Recovery Balm
Detta är en ansiktskräm som ska användas före speciella dagar för extra glow. Den ska samtidigt lugna huden, ta bort rodnad, återfukta och lindra irritationer. Innehåller svartvinbärskärneolja, rosolja och kvällsvivaolja.

Look Good Feel Better Angled Blending Brush
Blev först väldigt glad över att finna en ögonskuggsborste i boxen. Känner att jag har för få. Tyckte mig sedan finna att denna är gjord av djurhår men hittar tyvärr ingen information om det nu. Jag är inget fan av att använda djurhår i ansiktet, känns äckligt och jag får rysningar i kroppen.

/ModelCo Blush Cheek Powder
A beautiful rouge in a nice packaging. Peach Bellini is the color and it comes from ModelCo, a brand that is foreign to me. I am impressed by the glow you are getting and the beautiful color.

Sebastian Volupt Spray
A gel spray that gives you volume from Sebastian Professional. It is going to combat flat hair and lift the hair from the roots. Shake thoroughly before use. Comes in a cute easy travel size.

L´Oréal Professionnel Mythic Oil
Let’s continue with another hair product which is a oil that contains avocado and grape oil that gives nutrition to your hair. This product also comes in a travel size. Start by applying the oil to your hands and heat it up. Then drag it through your lengths in dry hair.

Bloom and Blossom Revitalising Leg and Foot Spray
This bottle is suitable for the lower parts of your body, your feet and legs. This spray are suppose to alert your feet and legs and at the same time prevent pain. Will try this spray after a intense leg workout at the gym. I can also say that this is the most boring product in the box.

Monu Recovery Balm
This is a face cream that is suitable the day before special days for extra glow. It will also calm the skin, remove redness, moisturize and suit irritation. Contains rose oil and evening primrose oil.

Look Good Feel Better Angled Blending Brush
I was very pleased to find a eye makeup brush, it feels like I have to few. I think I saw that this is made from animal hair but I can’t find any information about it now. I am not a fan of using animal hair in my face. It feels disgusting and I get shivers all over my body.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera