Hårvård

RED HAIR

25 november, 2016

Vad jag har saknat er och att skriva om mitt största intresse, skönhet. Jag har faktiskt varit sjuk, min mage har levt sitt egna liv och har därför inte haft orken för att skriva här eller på mina andra sociala medier. Men jag har fått hem massa roliga paket att visa er! Tävlingar kommer också att komma (på min instagram, håll utkik).
Men vi måste ju tala om det mest uppenbara, min hårfärg. Jag kände att brunt var tråkigt och bestämde mig därför för att liva upp tillvaron lite. Ville ha en spexad hårfärg men samtidigt inte en utstickande färg som grön. Vi får se hur länge jag orkar ha denna färgen haha, tycker ni att jag passar i den?

/ I have missed you guys! I have actually been sick, my stomach has lived it’s own life. Therefore I have not been able to write here or on my other social media. But I have so many fun things to show you!
But lets talk about the obvious, my hair color. I felt that brown hair on me looked so boring. Instead I wanted a cool color and went with red. Do you think it fits me?

dsc08225 dsc08211 dsc08203

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Cajsa @ Beauty Boulevard 25 november, 2016 | 19:49

  Näe fyfaaaaaaaan va snyggt. Alltså jag finner inte ens ord. SLAAY! Goals. Fan.

  • Svara paulinaaspljung 25 november, 2016 | 22:13

   Åh tycker du det? Tack så mycket snygging! 😀 <3

 • Svara Jennie 25 november, 2016 | 22:29

  Rött klär dig jäkligt bra, vilken lyster det blev i håret!

  http://www.missjennie.se

  • Svara paulinaaspljung 29 november, 2016 | 07:45

   Tack så mycket Jennie <3 Söt du är! 🙂

  Kommentera