- Ansikte Icke Djurtestat Pressutskick Smink

ISADORA COVER UP FOUNDATION & CONCEALER

13 november, 2016

Vecka 41 släppte Isadora* en ny foundation. Nämligen deras Cover Up Foundation & Concealer*. En produkt som ska täcka ojämnheter, fläckar och glåmig hud men samtidigt ge dig ett naturligt resultat. Full täckningsgrad utlovas och ingen älskar full coverage mer än mig. Vi alla vet att en fulltäckande foundation kan ge ett kakigt resultat. Har Isadora knäckt koden? En bra hållbarhet utlovas också och foundationen är lämplig för alla hudtyper. Låter det för bra för att vara sant? Låt oss se. 

/Isadora have released a new foundation, their Cover Up Foundation & Concealer. A product that will cover imperfections, spots and dull skin while giving you a natural result. Full coverage promised and no one loves full coverage more than me. We all know that a full coverage foundation can give a cakey results. Has  Isadora cracked the code? A good sustainability are also promised and this foundation is suitable for all skin types. Sounds too good to be true? Let us see.

dsc08029Tyvärr kommer denna produkt enbart i fem nyanser vilket kan göra det svårt att hitta din perfekta match. Cover Up kommer i en hygienisk paketering med pump. Perfekt för en makeup artist som är på resande fot. Jag uppskattar alltid annorlunda förpackningar och därför får Isadora ett plus i kanten. Den är också oparfymerad vilket jag med känslig hud uppskattar.

De aktiva ingredienserna i denna produkt är mimosa barkextrakt och darutoside. Dessa har uppstramade egenskaper och reducerar fina linjer. De ska också tona bort mörka ringar, verka lugnande och reducera svullnad. Andra aktiva ingredienser är arktisk ros rot- och jästextrakt. Dessa ingredienser minskar tecken på trötthet och ger energi till glåmig hud.

Vad sägs som en full recension om denna produkt? Nästa vecka kommer en First Impression på min youtube kanal.

/Unfortunately this product only comes in five shades which can make it difficult to find your perfect match. Cover Up comes in a hygienic packaging with a pump. Perfect for a makeup artist that are on the move. It is also fragrance free, which I with sensitive skin appreciate.

How about a full review on this product? Next week will be a First Impression on my youtube channel.

dsc08035 dsc08032Pris: 175 kronor och säljs på exempel NordicFeel.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer i under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Mona 13 november, 2016 | 10:29

    Hur många läsare har du?

    • Svara paulinaaspljung 14 november, 2016 | 14:06

      Vad tänkte du på? 🙂 Varför vill du veta det?

    Kommentera