- Glossybox Icke Djurtestat Skönhetsboxar Veganska Produkter Youtube

VEGAN GLOSSYBOX

12 november, 2016

Glossybox* och Therese Lindgren har gjort ett samarbete ihop och detta resulterade i en vegansk box. Självklart köpte jag den eftersom jag var sjukt taggad på boxen. Jag vill bara påpeka att det har förekommit i vissa boxar produkter som inte är veganska. Utan att avslöja för mycket kan ni läsa Glossybox uttalande här.
Alla produkter i min box är däremot veganska.

 

I. Inlägget innehåller affiliatelänkar. Läs mer om detta under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

 • Svara Wysteriias skönhetsblogg 13 november, 2016 | 21:51

  Kul att få se innehållet! Jag skippade i att beställa denna och inte sett någon annan innan som visat det! Tror jag själv blivit mest glad för nabla och hårinpackningen bara…så kanske tur jag inte beställde hem den, haha 😛

  • Svara paulinaaspljung 14 november, 2016 | 14:05

   Var nog lika bra. Denna boxen var absolut inte värd 300 kronor och det är ju pinsamt att dem skickat med produkter som inte är veganska 🙁
   Inpackningen kan jag inte använda så jag blev bara glad för nabla produkten haha xD 😀

  Kommentera