Kroppsvård Pressutskick

VINTERPAKET FRÅN HARMONY ORGANIC

10 november, 2016

Sedan jag var liten har jag duschat på sommaren och badat på vintern. Därför är det extra mysigt att Harmony Organic skickat badsalt med vackra rosenblad i. Även ljusen kan tändas när man badar för extra mys effekt. Att applicera en ansiktsmask och lägga sig i ett varmt bad med tända ljus är fantastiskt när man vart ute och snurrat i snön. Eller varför inte bota huvudvärken med en kudde? Garanterat bättre för kroppen och djuren!

/Since I was a little girl I used to shower in the summer and bathe in the winter. So it’s particularly nice to Harmony Organic sent bath salt with beautiful rose petals. Even the candles can be used when you are bathing for extra cosiness effect. Why not treat your headache with a pillow? Guaranteed better for the body and the animals!

dsc07941

Harmony Organic skickade en huvudvärkskudde till mig. Jag tycker denna verkar väldigt intressant eftersom jag inte vill bruka huvudvärkstabletter, endast i nödfall. Samtidigt lever jag med en man som ofta har ont i huvudet och kan vi få ett naturligt alternativ känns det mycket bättre. Produkten ska som ni säkert förstår ska minska huvudvärk och lugna trötta muskler. Den värms i mikrovågsugnen i cirka 30 sekunder eller läggs i frysen en timma. Sedan applicerar man den på pannan och låter den verka. Min man fick använda den i helgen efter en utekväll och han var nöjd med resultatet!

/Harmony Organic sent a headache pillow to me. This seems very interesting because I do not want to take pills, only in emergencies. At the same time I live with a man who often have headaches and if we can get a natural alternative it feels much better. The product will reduce headaches and soothe tired muscles. It is heated in the microwave for about 30 seconds or put in freezer for an hour. Then one applies it to your forehead and let it work it’s magic.
dsc07942

Hela mitt hem luktar nu mint. Ljuset med doften Vanilla & Peppermint har tänts varje kväll till soffmyset och vi får inte nog. Trodde aldrig att peppermint skulle dofta så gott. Ljuset med passionsdoft luktar mer grape än passion men har ändå en ljuvlig doft. Pink Grapefruit & Neroli är min favorit till utseendet, en rosa metallburk som passar fint som inredning. Den doftar mildare än de andra och mer somrigt.

/My home smell like mint! The candle with the scent Vanilla & Peppermint has been lit every evening and we can’t get enough. Never thought peppermint would smell so good. The light passionfruit smell more grapefruit than passionfruit but still has a lovely scent. Pink Grapefruit & Neroli is my favorite by appearance, a pink metal box that fits nicely as decoration. It smells milder than the others and more summery.

dsc07799

Badsaltet kommer från Magic Bath och är i serien Love. Det är gjort på havssalt och är rikt på mineraler. Produkten är också berikad med utvalda eteriska oljor och örter. Som ni ser innehåller den också torkade rosor som gör ett bad med din partner extra romantiskt.

/This bath salt comes from Magic Bath and is in the serie Love. It is made of sea salt and is rich in minerals. The product is also enriched with selected essential oils and herbs. As you can see, it also contains dried roses that make a bath with your partner extra romantic.

dsc07792

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer i under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Cajsa @ Beauty Boulevard 10 november, 2016 | 18:42

    Så fina produkter! Det där ljuset hade ju inte skadat känner jag. Aningen besatt av doftljus 🙂

    • Svara paulinaaspljung 11 november, 2016 | 21:56

      Haha, eller hur? Det är otroligt mysigt med ljus hemma 😀

    Kommentera