Kroppsvård Pressutskick

SKINNY TAN 7 DAY TANNER

9 november, 2016

När vintertiden är här är det svårt att hålla brännan. Jag är ingen som vill sola i solarium och få hudcancer i framtiden. Därför är brun utan sol det perfekta alternativet. Skonsamt för huden men inte för lakanen haha. Idag ska vi kika på Skinny Tan.

dsc07778

Skinny Tan 7 Day Tanner  innehåller mandelolja som är bra för torr och känslig hy. Mandelolja är också känt för bekämpning av akne och celluliter. Doftmässigt känner jag ingen mandel utan den doftar ljuvlig kokos. Man luktar som en kaka efter applicering.  Produkten påstås hålla resultatet i 7 dagar. Det kan därför vara bra att lägga till detta steg i din söndagsrutin så du ser frisk och kry ut resten av veckan.

Denna produkt påstår också att du efter applicering kommer se smalare ut. Dem menar inte att du kommer bli smalare utan att mörkare färg kan få dig se slankare ut. Tur! Kände att detta var för bra för att vara sant annars.

dsc07779

Användning

Börja i duschen! Exfoliera din hud, ta bort döda hudceller. Resultatet sitter längre om man börjar med detta steg och du kommer även få en ren och slät yta att arbeta på. Lägg önskade lager för att få rätt nyans.
För bästa resultat, smörj in dig regelbundet med återfuktande produkter.

dsc07784

Skinny Tan finns att köpa hos ShyToBuy.se men ni kan också hitta den här.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer i under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara jennie 9 november, 2016 | 15:35

    jag blev sugen att prova, att den doftar got var bra 🙂 älskar rensa upp mig på söndagar så man är fräsch inför veckan

    • Svara paulinaaspljung 11 november, 2016 | 21:59

      Eller hur? Hatar den där solarie doften 😮 Jag med, det är så mysigt 🙂

    Kommentera