Ansiktsvård Icke Djurtestat Kroppsvård Veganska Produkter

ANSIKTSMASKER FRÅN LUSH

2 november, 2016

Jag förknippar ansiktsmasker med söndag, bad och raka benen. Samtidigt förknippar jag det med lyx och behag. Egentligen älskar jag ansiktsmasker men är i perioder dålig på att använda det. Däremot är jag väldigt duktig om jag fått en finne. Känns som att en ansiktsmask är magi, har du en finne? Sätt på en ansiktsmask och vipps är finnen borta! Jag ogillar dock känslan när dem torkar på ansiktet, spånar alltid iväg och tänker ”såhär måste botox kännas”. Därför klickade jag hem två ansiktsmasker från Lush som inte torkar men som ändå verkar intressanta. Lush är för övrigt cruelty free och har en del produkter som är veganska.

/I associate face masks with Sunday, bath and shaving my legs. At the same time, I associate it with luxury and comfort. Actually, I love facial masks but in periods I’m bad at using it. I dislike the feeling when it dries on my face. I always think  ”This must be how Botox feels.” Therefore, I ordered two masks from Lush that does not dry but still seems interesting. Lush is cruelty free and have some products that are vegan.

dsc07769

Cup O’ Coffee 99 kr/150 g vegansk
Detta är ansiktsmasken för dig med trött och tråkig hud. Till hösten och vintern tror jag denna mask kan vara den perfekta starten på dagen. Som de flesta kan räkna ut är kaffe doften dominerande, en underbar doft enligt mig. Den har en exfolierande effekt då den är fylld av kaffekorn. Stryk på ett lager på din hud, låt verka i 10-15 minuter och skölj sedan av det med varm vatten.

/Cup O ‘Coffee 99 sek/150g vegan
This is the face mask for you with tired and dull skin. I think this mask can be the perfect start to the day during fall and winter time. As most people can figure out the coffee aroma is dominant, a wonderful smell to me. It has an exfoliating effect when it is filled with coffee grains. Apply a layer of your skin, leave on for 10-15 minutes and then rinse it off with warm water.

dsc07770

Mask Of Magaminty 89 kr/125 g
En mintig ansiktsmask med exfolierande egenskaper. Innehåller honung och kaolin för att hjälpa dig bibehålla din vackra hud. Pepparmintolja stimulerar blodcirkulationen och får den att kännas aningen kall på huden med samtidigt behaglig. Adukibönorna kommer skonsamt rengöra din hud. Stryk ett lager på din hud, låt den verka och skölj sedan bort med varmt vatten.

/Mask Of Magaminty 89 sek/125 g
A minty mask with exfoliating properties. Contains honey and kaolin to help you maintain your beautiful skin. Peppermint oil stimulates blood circulation and makes it feel slightly cold on the skin at the same time comfortable. It also contains beans that will gently cleanse your skin. Apply a layer of your skin, leave it on and then rinse off with warm water.

 

 

dsc07771 dsc07772 dsc07773 dsc07774

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Frida 3 november, 2016 | 22:22

  Åh de skulle jag vilja prova!

  • Svara paulinaaspljung 11 november, 2016 | 22:02

   Gör det, dem är riktigt bra och bästa är att de är exfolierande också 🙂 🙂

 • Svara Jennie 16 november, 2016 | 20:38

  Jag älskar göra masker, man känner sig så på nyttfödd! gör också på söndagar 🙂

  http://www.missjennie.se

  • Svara paulinaaspljung 16 november, 2016 | 23:34

   Eller hur? Älskar det 😀 Så härligt!

  Kommentera