Livet

BB AWARDS 2016

1 november, 2016

Tidigare har jag berättat för er att ni borde nominera era favoriter i Beauty Boulevard Awards. Nu är nomineringarna släppta och ni har röstat fram mig i kategorin ”Årets Youtubekanal”. I den kategorin är också Anty samt Evelina Forsell nominerade. Jag kan inte förstå att jag är nominerad i samma kategori som dem. Tack så mycket ♥

Ni kan börja nominera från och med idag fram tills den 20 november. Ni kan endast rösta en gång per dag i varje kategori. Börja rösta på era favoriter idag! Här kommer ni till röstningssidan

 

dsc06641-2

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara jennie 9 november, 2016 | 15:39

    röstat! ska tips om dig till min vän som är vegan

    • Svara paulinaaspljung 11 november, 2016 | 21:57

      Men vad söt du är <3 Puss och kram

    Kommentera