- Ansikte - Läppar Doft Pressutskick Smink

NYHETER FRÅN ORIFLAME

25 oktober, 2016

Giordani Gold firar 40-års jubileum och detta firas med nya produkter. Åtta nya produkter har lanserats denna månad. Fem läppstift, två rouge/bronzers (eller vad man än vill kalla dem) och en parfym. Jag älskar för övrigt deras paketering på läppstiften, guld känns lyxigt.

/Giordani Gold celebrates 40-year anniversary and this is celebrated with new products. Eight new products have been launched this month. Five lipsticks, two blush/bronzers (or whatever you want to call them) and a perfume. I love the  their packaging of the lipsticks, gold feels luxurious.

dsc07523

Giordani Gold Iconic Lipstick 159 kr/st
Läppstift med satin finish som lanserats för att fira Giordani Golds 40 års jubileum. Fem nya färger har släppts milt med pigment. Detta är inga läppstift som är heltäckande utan mer som ett färgat läppbalsam.

Giordani Gold Iconic Lipstick 159 SEK
Lipstick with a satin finish that’s launched to celebrate Giordani Gold’s 40 year anniversary. Five new colors have been launched with mild pigment. This is no lipstick that is full coverage but more like a tinted lip balm.

dsc07530

Giordani Gold Pressed Bronzing Pearls, Heritage Edition 349 kr/st
Kommer ni ihåg att jag visade er bronzing pärlor från Oriflame? Om inte kan du spana in mitt inlägg här. De har nu plockat fram två av de bästsäljande färgerna och gjort pressade bronzers istället. Hur coolt? Dessa ska framhäva din naturliga hudton och ge dig omedelbar lyster.

My Destiny Eue De Parfym 449 kr/50 ml
Som ni vet, att beskriva dofter är inte min starka sida. Håller mig därför till informationen jag finner om produkten. Doft från chypre, fruktig och grön som inleder med lotusblomma. Ett hjärta av pion och avrundas med patchouli. Förstod ni någonting annat än fruktig? Inte jag heller. Men gott luktar den. Någonting annat som också är väldigt coolt, varje flaska har en unik virvel. Detta gör att ingen flaska är den andra lik.

/Giordani Gold Pressed Bronzing Pearls, Heritage Edition 349 SEK
They have selected two of the best selling colors of the bronzing pearls and made them into pressed bronzer instead. How cool is that? These should highlight your natural skin tone and give you instant glow.

My Destiny Eue The Perfume 449 SEK/50 ml
Scent of chypre, fruity and green commencing with Lotus. Heart of peony and rounded off with patchouli. If you don’t understand I can just tell you that it smells good. Something else that is also very cool, each bottle has a unique vortex. This means that no bottle is the same.dsc07522

Från vänster, Silky Nude, Vivacious Coral, Lustrorus Peony, Elegant Red och Luminous Burgundy

/Start from left  Silky Nude, Vivacious Coral, Lustrorus Peony, Elegant Red and Luminous Burgundy.
dsc07542 swatches-kopia picmonkey-collage-6

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer i under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara Zyllah 26 oktober, 2016 | 09:12

  Väldigt fina färger, jag skulle inte tacka nej till att prova Silky Nude, eller den bredvid det. <3

  • Svara paulinaaspljung 3 november, 2016 | 21:41

   Dom är verkligen jättefina 😀 Du får spana in dem på hemsidan, tror det var rea nu!

 • Svara SOFIA 26 oktober, 2016 | 19:54

  Superfint!!

  • Svara paulinaaspljung 3 november, 2016 | 21:34

   Eller hur? Läckra nyheter 😀

 • Svara Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard 27 oktober, 2016 | 18:03

  Blev totalt kär i färgen Silke Nude, galet fin!! 😀

  • Svara paulinaaspljung 3 november, 2016 | 21:33

   Visst är den? 😀

  Kommentera