Ansiktsvård Icke Djurtestat Kroppsvård Pressutskick

ECO MODERN ESSENTIALS

23 oktober, 2016

För några veckor sedan fick jag hem tre produkter från Eco Modern Essentials. Paketet innehöll två serum samt en kropps olja. Märket kommer från Australien och säljer endast naturlig hudvård. Produkterna är tillverkade av växtextrakt och näringsrika oljor som ska ge dig friskare hud. De påstås också lyfta fram hudens naturliga lyster.

/A few weeks ago I recieved three products from Eco Modern Essentials. The package contained two serum as well as a body oil. The brand comes from Australia and only sells natural skin care. The products are made from plant extracts and nourishing oils that gives you healthier skin. They allegedly also highlight the skin’s natural glow.
dsc07047

C Serum 119 kronor/15 ml
Som namnet antyder innehåller denna produkt C-vitamin men också nypon, mjölktistel och havtorn. Detta serum påverkar hudens åldringsprocess genom att minska pigmenring och rodnad samtidigt som den ökar hudens lyster och elasticitet.
Ni som känner mig vet att jag är såld på citrus dofter. Denna doftar apelsin men sticker absolut inte huden. Den är heller inte för tung att använda på morgonen, huden älskar den. Det enda jag ogillar med produkten är pumpen. Den är trög och när du väl tryckt ut olja fastnar den där. Det är visserligen ett litet fel för en underbar produkt.

Organic Rosehip Oil 119 kronor/15 ml
Innehåller vitaminerna A, C och E och viktiga fettsyror. Den motverkar hudutslag, ärr och pigmentfläckar och stimulerar cellförnyelse. Oljan har också föryngrings egenskaper ska hjälper huden bli slät och ge en fin lyster.  Produkten vann ”Årets Bästa Nya Ansiktsolja 2015” av tidningen Women’s Health Sverige. Detta borde försäkra dig om att det är en bra produkt.
Produkten doftar milt.

Argan Body Oil 119 kronor/95 ml
Produkten innehåller olja från grapefrukt, citron, granatäpple och ingefära. Dessa oljor ska läka, återfukta och förbättra hudens elasticitet. Du kan massera denna direkt på fuktig hud men också på torr hud. Blanda den med din kroppslotion om du hellre vill det, det finns inga gränser.
Även denna luktar fantastiskt. Det finns ingen godare doft än citrus!

/C Serum SEK 119 SEK/15ml
This product contains Vitamin C but also rosehips, milk thistle and sea buckthorn. This serum affects the skin’s aging process by reducing pigmenring and redness while increasing the skins radiance and elasticity.
Those of you who know me know that I’m sold on citrus scents. This smells of orange but it certainly don’t stick the skin. It is also not too heavy to use in the morning, your skin is going to love it. The only thing I dislike about the product is the pump. Although it’s a small error for a wonderful product.

Organic Rosehip Oil 119 SEK/15 ml
Includes vitamins A, C and E and essential fatty acids. It counteracts skin rashes, scars and pigmentation spots and stimulate cell renewal. The oil also has rejuvenating properties that helps the skin become smooth and give it a nice glow. The product won the ”Best New Face Oil 2015” by the magazine Women’s Health Sweden. This should ensure you that its a good product.
The product smells mildly.

Argan Body Oil 119 SEK/95 ml

The product contains oil from grapefruit, lemon, pomegranate and ginger. These oils will heal, moisturize and improve your skins elasticity. You can massage it directly on damp skin but also dry skin. Mix it with your body lotion if you prefer, there are no limits.
This also smells amazing, i love citrus!
dsc070542

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer i under PR policy.

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Simone 24 oktober, 2016 | 14:56

    Vad kul med pressutskick ! Hur gör man egentligen för att få det ? Vore så kul att få prova nyheter som kommer ut osv. Kram på dig finaste du :-*

    • Svara paulinaaspljung 24 oktober, 2016 | 20:44

      Jag har får mejl från företag 🙂 Men allting beror ju såklart också på en statistik, uppdatering och vad man har för typ av blogg/sociala medier 🙂 Kram på dig <3

    Kommentera