De Tog Slut Hårvård Icke Djurtestat Recensioner

MITT HÅR VÄXTE 5 CM PÅ EN MÅNAD | NISIM FAST RECENSION

21 oktober, 2016

I mitten på augusti började jag använda Nisim Fast* schampo och balsam. Produkter som utlovar ökad hårtillväxt på enbart sex veckor. Som jag skrev i mitt senaste inlägg var jag väldigt skeptisk till dessa typer av produkter.
Jag har använt produkterna i en och en halv månad och känner mig redo för att skriva recensionen.

Mitt hår var vid start 41,5 cm i längderna som ni kan se på videon nedan. Jag mätte också utväxten men eftersom jag valde att färga håret mörkt kan jag tyvärr inte recensera den delen av håret. Jag tror dock att längden kommer räcka gott och väl.

/In the middle of August I started using Nisim Fast shampoo and conditioner. Products that promise increased hair growth in only six weeks. As I wrote in my last post, I was very skeptical of these types of products.
I have used the products in a month and a half and I feel ready to write the review.
My hair was at start 41.5 cm in length as you can see in the video below.

Innan vi kommer till resultatet vill jag tala om produkternas egenskaper. Jag märkte väldigt snabbt att detta inte är vårdande produkter. Jag rekommenderar därför att du använder en bra vårdande hårinpackning. Du kan också använda dig av två balsam, som  jag gjorde i slutet. Balsamet från Nisim Fast ska enligt bruksanvisning applicerar i hårbottnen. Du kan därför använda ett mer vårdande balsam i längderna.

/Before we get to the results I want to talk about the characteristics of the product. I noticed very quickly that this is not nourishing products. I therefore recommend that you use a good nourishing hair mask. You can also use two conditioner, as I did in the end. The conditioner from Nisim Fast will according to operating instructions apply to the scalp. You can therefore use a more nourishing conditioner into lengths.

nisimfasst

Vad har jag fått för resultat?
Både jag och min kille märker skillnad på mitt hår. Min sambo hade ingen aning om att dessa produkter skulle öka hårtillväxten. Ändå kom han en dag och påpekade att mitt hår blivit väldigt långt (innan jag satte i löshår såklart). Med detta sagt, jag kan absolut se en förändring med ögat. Hur många cm har mitt hår då växt? Normalt växer håret 1 cm i månaden. Eftersom jag använt produkten i 1,5 ska mitt hår egentligen ha växt cirka 1,5 cm lätt räknat. Istället har mitt hår växt hela 5,5 cm! Tidigare längd var 41,5 cm, i skrivandets stund mäter mitt hår 47 cm vilket känns helt sjukt!  5,5 cm på 1,5 månad?! Kan jag rekommendera denna produkt? Absolut! Se bara till att använda återfuktande produkter.

/What are my results?
Both me and my boyfriend notice a difference in my hair. My boyfriend had no idea that these products would increase hair growth. Nevertheless, he came one day and pointed out that my hair became very long (before I put in hair extensions of course). With that said, I can definitely see a change with my eyes. How many cm have my hair grown? Normally hair grows 1 cm a month. Since I used the product in 1.5 months my hair should have grown about 1.5 cm. Instead my hair grew 5,5 cm! At the time of writing my hair measures 47 cm, which feels quite sick! 5,5 cm to 1.5 months ?! Can I recommend this product? Absolutely! Just be sure to use moisturizing products.

nisimfast

eftermarianilaPris: 399 kronor för schampo och balsam. Ni finner det här.

I. *Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlinks. Läs mer under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Amanda 21 oktober, 2016 | 20:07

  Kul att du märker skillnad 😀

  • Svara paulinaaspljung 24 oktober, 2016 | 20:56

   ja, det är en sjuk skillnad 😀

 • Svara jennie 9 november, 2016 | 15:43

  wow ska köpa! tack för tips 😀 😀

  • Svara paulinaaspljung 11 november, 2016 | 21:58

   Visst är det sjukt?! 😀 Så jäkla bra 😀

  Kommentera