- LookFantastic Pressutskick Skönhetsboxar

LOOKFANTASTIC OKTOBER 2016

20 oktober, 2016

Månadens box från LookFantastic* är en hyllning till hösten. De vill förbereda oss för väderskiftningar som kan påverka vår hud till det sämre. Någon mer än jag som märkt av det kalla vädret? Helt plötsligt blev det kallt, vi har redan dragit fram vinterjackorna hemma. Mina händer är torra och spruckna, kan verkligen säga att hösten har kommit.

/This months box from LookFantastic is a tribute to autumn. They want to prepare ourselves for the weather shifts that can affect our skin to the worse. Anyone else that noticed the cold weather? My hands are dry and cracked, I can truly say that autumn has arrived.dsc07403

1. MURAD Intensive-C Radience Peel
Behandlingen ska omedelbart ljusa upp din hud och lämna dig med ett vackert glöd. Denna mjukgörande peeling tar hjälp av glykol syra som tar bort döda hudceller. Massera in på rengjort ansikte, låt verka i cirka 10 minuter. Skölj av med varmt vatten.
2. POLAAR The Genuine Lapland Cream
Vill du få mjuka återfuktade läppar är detta det perfekta läpp balsammet för dig. Det är fritt från parabener, parfym och färg vilket gör det perfekt för den känsligaste läppen.

/1. MURAD Intensive-C Radience Peel
This treatment should immediately brighten your skin and leave you with a beautiful glow. This softening exfoliation takes the help of glycolic acid that removes dead skin cells. Massage into cleansed face, leave on for about 10 minutes. Rinse off with warm water.
2. POLAAR The Genuine Lapland Cream
Do you want to get soft moisturised lips this is the perfect lip balm for you. It is free from parabens, fragrances and color which makes it perfect for the sensitive lip.

dsc07406

3. ALTERNA Caviar Moisture Intense Treatment
Jag kan inte förstå om detta är en produkt man ska använda innan schampo eller om det faktiskt är ett schampo. Pre-schampo förvirrar mig.
Detta schampo ska i alla fall rengöra håret skonsamt och skummar inte som ett ”vanligt” schampo. Det ska få en krämig konsistens  när den blandas med vatten. Oljan binder sig till ytan av hårstråt som i sin tur avlägsnar orenheter samtidigt som de tillför fukt.
4. MIO Liquid Yoga
En badolja som ska ge dig en avslappnande känsla. Häll i rinnande vatten, lägg dig i badet och njut… Om du kan! Doften påminner mig om tigerbalsam blandat med målarfärg och garage. Ingen ljuvlig doft som hade fått mig avslappnad.

/3. ALTERNA Caviar Moisture Intense Treatment
I can not understand if this is the product to use before shampoo or if it is actually a shampoo. Pre-Shampoo confuses me.
This shampoo will at least clean the hair gently and does not foam as a ”normal” shampoo. It should have a creamy texture when mixed with water. The oil binds to the surface of the hair shaft, which in turn removes impurities while hydrating.
4. MIO Liquid Yoga
A bath oil that will give you a relaxing feeling. Pour into running water, lie in the bath and enjoy … if you can! The smell reminds me of tiger balm mixed with paint and garage. No sweet scent that will get me to relax.dsc07408

5. LAURA GEDLLER Pout Perfection Waterproof Lip Liner ”Carlet”
En krämig läppenna i en vacker brun/röd färg. Den innehåller jojoba olja och vitamin E som behandlar läpparna under dagen.

/5. LAURA GELLER Pout Perfection Waterproof Lip Liner ”Chalet”
A creamy lip liner in a beautiful brown/red color. It contains jojoba oil and Vitamin E to treat the lips during the day.
dsc07410 dsc07414

6. OSKIA Renaissance Mask
En ekologisk ansiktsmask som kan förvandla tråkig och livlös hud till  en jämn, slät och mjuk yta. Produkten innehåller naturliga fruktsyror som exfolierar huden. Rengör ditt ansikte och massera sedan in produkten i huden. Låt den verka i några minuter. Den kommer gå från lätt rosa till vit. Skölj sedan av med varmt vatten.

/6. OSKIA Renaissance Mask
An organic facial mask that can turn dull and lifeless skin to a smooth and soft surface. The product contains natural fruit acids to exfoliate the skin. Clean your face and then massage the product into your skin. Let it work for a few minutes. It will go from light pink to white. Then rinse with warm water.dsc07418 dsc07423

Vill du också prenumerera på LookFantastic? Då kan du göra det här.

I. Inlägget innehåller pressprover. Detta påverkar inte mitt omdöme, läs mer i under PR policy.
II. *Affiliatelänk

Du Kanske Också Gillar

6 Kommentarer

 • Svara elin cecilia 20 oktober, 2016 | 11:34

  jasså har du inte? det är superbra 🙂

  • Svara paulinaaspljung 24 oktober, 2016 | 20:58

   Okej 🙂

 • Svara SOFIA 20 oktober, 2016 | 19:11

  Åh, läppennan !!

  • Svara paulinaaspljung 24 oktober, 2016 | 20:58

   Eller hur? Sjukt fin 😀

 • Svara Fanny 20 oktober, 2016 | 19:40

  Oj vad lyxigt det verkar ändå??

  • Svara paulinaaspljung 24 oktober, 2016 | 21:00

   Ja verkligen 🙂

  Kommentera