Halloween Makeup

SUGAR SKULL HALLOWEEN MAKEUP

18 oktober, 2016

Nu är tredje halloween sminkningen klar, denna gång blev det en sugar skull. Jag förstår att alla inte har råd att köpa dyra linser, latex och fejkat blod. Därför var tanken att enbart använda produkter som ni förmodligen har hemma. Försök vara kreativa, ni behöver inte använda blått. Ni kan istället använda rosa, rött eller en annan färg ni föredrar. Har även fotat en tutorial på denna look som kommer upp i morgon.

/The third Halloween makeup is done, this time it was a sugar skull. I understand that not everyone can afford to buy expensive lenses, latex and fake blood. Therefore, the idea was to use products that you probably have at home. Try to be creative, you don’t need to use a blue color. You can instead use pink, red or any other color you prefer. Has also photographed a tutorial on this look that comes up in the morning.

picmonkey-collage-5

suharskull sugsarskull suggarskull

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Jessica 20 oktober, 2016 | 09:17

    Så snyggt! 🙂

  • Kommentera