Hårvård Recensioner

RESULT OF MY HAIR

16 oktober, 2016

I söndags skrev jag om Wellas färgbomb och att det gjort mitt hår grönt. Missade du det inlägget kan du hitta det här. Några dagar senare skrev jag om Maria Nilas färgbomb som kom i en intensiv röd färg. Jag köpte den för att utesluta det gröna, det inlägget kan du hitta här.
Hur blev resultatet? Skrolla ner.

/Last Sunday, I wrote about the Wella color bomb and that it made my hair green. If you missed that post, you can find it here. A few days later, I wrote about Maria Nilas color bomb that came in an intense red color. I bought it for excluding the green, the post can be found here.
What was the result? Scroll down.

dsc07019  dsc07039-kopia
Det är helt sjukt hur grönt mitt hår var. Som ni ser har Maria Nilas färgbomb lyckats få bort alla gröna toner och istället gett mig en varm färg. Använde färgbomben två gånger och är grymt nöjd med resultatet.

/It’s crazy how green my hair was. As you can see Maria Nilas color bomb managed to remove all the green tones and instead gave me a warm tone. I used the color bomb twice and I’m super satisfied with the results.
marianila

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera