Hårvård Icke Djurtestat Veganska Produkter

MARIA NILA VEGAN COLORBOMB

12 oktober, 2016

Ni kanske såg i söndags testade jag en färgbomb från Wella och visade att mitt hår blivit grönt. Har ni missat det kan ni läsa inlägget här. För att få bort det gröna och slippa färga håret köpte jag en färgbomb från Maria Nila* som är vegansk. Färgbomben kommer i Autum Red och är en röd färg eftersom rött utesluter grönt. Jag håller tummar och tår för att denna produkt ska fungera på mitt gröna hår. Visar er efterbilder i veckan!

/Did you se my post this sunday? I tested a color  bomb from Wella and showed you that my hair turned green. If you missed it you can read the post here. To get rid of the green and avoid coloring my hair, I bought a color bomb from Maria Nila that’s vegan. The color bomb is in the color Autum red because red excludes green. I keep my fingers crossed for this product to work on my green hair. I will show you the result later this week!
dsc07039-kopia dsc07040-kopia

Pris: 249 kr/300 ml
Vill du också köpa en färgbomb från Maria Nila?  Då kan du köpa dem här.

 

* Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlinks. Läs mer under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara MALIN 12 oktober, 2016 | 23:15

  Älskar dessa! Dom är såååå bra! Kram

  • Svara paulinaaspljung 12 oktober, 2016 | 23:48

   Visst är dem? Underbart att de är veganska med 😀 Kram!

 • Svara Cajsa @ Beauty Boulevard 13 oktober, 2016 | 08:17

  Spännande! Dessa förpackningarna är ju för övrigt så söta så man dör ♡♡

  • Svara paulinaaspljung 14 oktober, 2016 | 01:58

   Eller hur??! De är verkligen blogg vänliga haha 😉 <3

  Kommentera