Hårvård Pressutskick

WELLA COLOR FRESH

9 oktober, 2016

Wella släppte i somras nya Color Fresh i 11 nya nyanser. Produkterna ska hjälpa dig hålla färgen mellan salongsbesöken men kan även användas av dig som inte vill fylla på färg. Eftersom den är så skonsam ska den också fungera för er som färgar håret för första gången. Den påstås också tillföra glans till håret. Den innehåller enbart naturliga färger. För att minimera risken för skadat hår appliceras färgen enbart på ytan av hårstråna. Den ska hålla upp till 10 tvättar och ska täcka grått hår till 30 procent.

/Wella released new Color Fresh this summer in 11 new shades. The products will help you keep your haircolor between salon visits, but can also be used by those who don’t want to fill in the color. Because it is so gentle, it will also work for you to color your hair for the first time. It is also alleged to shine the hair. It contains only natural colors. To minimize the risk of damaged hair color is applied only on the surface of the hair. It will hold up to 10 washes and will cover gray hair to 30 percent.

dsc07014 dsc07015 dsc07019

Jag har använt färgen 3/07 och som ni kan se är mittendelen av mitt hår grönt. Jag är därför inte imponerad av denna produkt tyvärr. Det kanske enbart var fel färg men den skulle inte innehålla något grönt vad jag förstod. Är ni sugna på att testa produkten?

/I have used the color 3/07 and as you can see parts of my hair turned green. Therefore I am not impressed with this product, unfortunately. Maybe it was the wrong color, but it would not contain any green what I understood. Are you eager to test the product?

dsc06976

Wella testar på djur!

Inlägget innehåller pressutskick. /The post contains press releases.

Du Kanske Också Gillar

3 Kommentarer

 • Svara Amandahans - Exklusiv skönhetsblogg på BeautyBoulevard 10 oktober, 2016 | 15:54

  Åh nej, vilken otur.. Är det en ljus eller mörk färg? Fick hem två silvriga, som är helt okej! Men hade önskat att de var mer kraftfulla. 🙁 Kram

  • Svara paulinaaspljung 11 oktober, 2016 | 19:03

   Det är två mörka. Den ena hette något med lila så valde den utan lila. Slängde i färgbomb från Maria Nila och det blev mycket bättre 😀
   Hur funkar de silvriga i mörkt hår? Kram

 • Svara Anneli 12 oktober, 2016 | 14:30

  Men fyfan. Största oturen!

 • Kommentera