- Ansikte - Läppar Pressutskick Smink Veganska Produkter

NATURAL, CRUELTY FREE AND VEGAN MAKEUP

7 oktober, 2016

I samma veva som jag valde att börja handla veganskt och cruelty free fick jag ett pressutskick från NatuesBeauty*. Produkterna jag visar er idag är helt veganska och cruelty free, det blir inte bättre än så!

Ekologisk Kallpressad Arganolja – 169 kronor/100 ml
De två första produkterna är arganolja och jojobaolja. Båda oljorna är ekologiska och kallpressade, tänk på att alltid köpa kallpressade oljor. Är de varmpressade kan oljorna tappa sina viktigaste egenskaper. Jag älskar arganolja och har det jämnt i håret, ibland även som serum när jag känner att huden behöver det. Arganolja motverkar rynkor och håller huden ung och spänstig.

Ekologisk Kallpressad Jojobaolja – 169 kronor/100 ml
Jojobaolja har jag aldrig testat tidigare men vart väldigt sugen på att göra det. Jojobaolja efterliknad hudens egna producerande olja. Den är rik på proteiner och passar därför perfekt att ha i ansiktet. Den ska också vara bra för torrt och skadat hår.

/Around the same time I chose to start shopping only vegan and cruelty free, I received a press release from NatuesBeauty *. The products I show you today is completely vegan and cruelty free, it doesn’t get better than that!

Organic Cold Pressed Arganoil – 169 SEK 100 ml
The first two products are arganoil and jojobaoil. Both oils are organic and cold-pressed, remember to always buy cold-pressed oils. Are they hot-pressed there is a chance that they lose their essential characteristics. I love arganoil and the apply it to my hair constantly, sometimes even as serum when I feel that my skin needs it. Arganoil prevents wrinkles and keeps the skin young and supple.

Organic Cold Pressed Jojobaoil – 169 SEK/100 ml
I have never tried jojoba oil before but I’m very eager to do it. Jojobaoil simulated skin’s own production of oil. It’s rich in proteins and is therefore ideal to have in the face. It will also be good for dry and damaged hair.dsc06897

Neve Kompakt Foundation – 199 kronor
Här har vi en kompakt foundation som ligger i en stilren förpackning från Neve. Även denna produkt är vegansk (woho). Produkten ska få din hy att se naturlig ut samtidigt som den är skonsam för dig. Finishen påstås vara matt men ska ändå kännas levande.
Jag är inte van att arbeta med kompakt foundations men vill ändå rekommendera användning av borstar eller svamp för applicering av denna produkt. NaturesBeauty tipsar om att du kan spraya lite vatten i ansiktet efter du arbetat in foundationen.
Min kommer i färgen Medium Warm som är alldeles för mörk och gul för min hudton tyvärr. Därför har jag heller inte kunnat testa denna produkt.

/Neve Compact Foundation – 199 SEK
Here we have a compact foundation with a stylish package from Neve. Also this product is vegan (woho). The product will make your skin look natural while being gentle on your skin. The finish claims to be matte but will still feel alive.
I’m not used to working with compact foundations but would still recommend the use of brushes or sponges for application of this product. NaturesBeauty tips the costumers that you can spray some water on your face after you’ve worked out your foundation.
My foundation came in the color Medium Warm. Unfortunately it’s too dark and yellow for my skin tone. Therefore I have not been able to test this product.dsc06898 dsc06900 dsc06902

Neve Läppstift & Läppenna Duo – 139 kronor
Här får du två produkter i en! På ena sidan finner du en läppenna och på andra sidan ett läppstift. Självklart funkar båda dessa färger tillsammans men funkar lika bra för sig. Mitt läppstift kommer i färgen Storyteller. Läppennan är matt och skrik rosa medan läppstiftet är skimrigt fullproppat med glitter i en härlig rosa nyans.

/Neve Lipstick & Lip Duo – 139 SEK
Here you get two products in one! On one side you will find a lip liner and on the other side a lipstick. These colors works together but works equally well for themselves. My lipstick in the color Storyteller. The lipliner is matte and strong pink while the lipstick is littered with glitter in a lovely shade of pink.
dsc06907 dsc06911

Sante Naturlig Flytande Foundation – 179 kronor
En foundation som ska ge hyn ett bra skydd under hela dagen utan att torka ut den. Produkten innehåller också jojobaolja som ska balansera hyn. Det påstås också att den ska ge bra täckningsgrad samt en matt finish. Jag har ännu inte hunnit testa den, enbart swatcha den på handen. Det jag kan säga än så länge är att den luktar starkt av lakrits/medicin och att täckningsgraden verkar väldigt låg. Men det ska bli spännande att testa den på ansiktet.

/Sante Natural Liquid Foundation – 179 SEK
A foundation that will give your skin a good protection throughout the day without drying it out. The product also contains jojobaoil to balance the skin. It also stated that it will provide good coverage and a matte finish. I have not yet had time to test it, only swatcha it on my hand. What I can say so far is that it smells strongly of licorice/medicine and the coverage seems very low. But it will be interesting to test it on my face.dsc06913 dsc06916 dsc06918

Om du är intresserad av veganskt och cruelty free smink borde ni spana in NaturesBeauty.se.

*Detta är ett pressutskick. Läs mer under Policy PR./This is a pressrelease. Read more about it under the Policy PR.

 

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera