Livet

CRUELTY FREE & VEGAN

6 oktober, 2016

Jag har tagit ett stort steg för mig och djuren. Jag har gjort ett val. Att köpa produkter som testats på djur känns inte rätt. Det känns heller inte rätt att köpa läppstift där ingrediensen krossade insekter finns med. Jag önskar alla kunde se det från djurens perspektiv och ta sitt förnuft till fånga.
Jag förstår inte hur man kan rättfärdiga sina köp från företag som testar på djur enbart för att få vackra ögonfransar. Jag hoppas innerligt att fler människor kommer ta sitt förnuft till fånga. Mina förhoppningar är också att ni ska bli inspirerade till att använda cruelty free/veganskt smink/skönhetsprodukter.
Jag tänker också sträva efter att bli mer vegansk i alla aspekter. När det kommer till tandkräm, skurmedel och mat. Vilka är med mig? 

/I have taken a big step for me and the animals. I have made a choice. To buy products tested on animals doesn’t feel right. It’s not right to buy lipsticks which ingredient crushed insects are present. I wish everyone could see it from the animals’ perspective and take their senses.
I don’t understand how one can justify their purchase from companies that test on animals solely for beautiful eyelashes. I sincerely hope that more people will come to their senses. My hope is that you will be inspired to use cruelty-free/vegan makeup/beauty products.
I also intend to strive to become more vegan in all aspects. When it comes to toothpaste, detergent and food. Who’s with me?

img_4516

Du Kanske Också Gillar

2 Kommentarer

  • Svara Mona 6 oktober, 2016 | 22:51

    Visst är vegansk mat såå god? Förstår inte hur någon kan stå bakom den djurhållningen, varken inom kosmetik, mat, kläder och så vidare. 🙁

    • Svara paulinaaspljung 12 oktober, 2016 | 13:52

      Jag är fortfarande ny på vegansk mat, men vi testar oss fram och har lärt oss att icas havregrädde inte alls är god. Håller just nu på att laga vegansk ost osv 😀 Men jag håller med dig. Speciellt inte när det kommer till kosmetika!

    Kommentera