Hårvård Pressutskick

NEW HAIR FROM CHLOÉS

5 oktober, 2016

Som ni vet färgade jag håret mörkt för några veckor sedan. Till min förtjusning fick jag ett pressutskick från Chloés* med mängder av löshår. Som ni vet har jag tidigare testat nail hair och microringar, denna gången testar jag tejp. Jag blev positivt överraskad över hur snabbt och enkelt det gick. Att ta ut och sätta i nytt hår tar oftast en hel dag annars. Den största skillnaden mellan nail hair och tejp är att nail hair ofta kan se stripigt ut i topparna. Med tejp ser det naturligt ut, känns skönt i håret utan att spänna och det bästa av allt. Håret är tjockt och vackert! Jag har 150 gram hår i färgen Full Brown.

/As you know, I dyed my hair dark a couple of weeks ago. To my delight, I received a press release from the Chloés* with lots of hair extensions. As you know, I have in the past tested nail hair and micro rings, this time I test tape. I was pleasantly surprised at how quickly it went. To take out and put in new hair usually takes a full day otherwise (with nail hair).
The main difference between nail hair and the tape is that nail hair can look straggling out of the tops. With the tape it looks natural, feels nice in your hair without tension and the best of everything. The hair is thick and beautiful! I have 150 grams of hair in the color Full Brown.

dsc06927  dsc06968 dsc06931-2

Vill du kolla in håret jag har kan du gå in på Chloés hemsida eller klicka här.

*Detta är ett pressutskick/This is a press release.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera