- Ansikte Shopping Smink

ANASTASIA BEVERLY HILLS STICK FOUNDATION

28 september, 2016

Anastasia Beverly Hills har utökat sitt sortiment. För bara något år sedan var de kända för sina bryn produkter samt deras contour kit som alla behövde i sin sminkkollektion. Idag har de släppt många ögonskuggspaletter, flytande läppstift, läppglans och highlighters. Nu har de utökat deras sortiment ytterligare och denna gång kom en foundation till.

/Anastasia Beverly Hills has expanded its range. Just a year ago they were known for their brow products and their contour kit that everyone had to have in their make-up collection. Today they have released many eye shadow palettes, liquid lipstick, lip gloss and highlighters. Now they have expanded their range further and this time a foundation was born.

dsc06328 dsc06329

Produkten påstås ha en pigmenterad och byggbar formula som ska lämna en matt finish. Den ska också vara byggbar. Den kommer i 28 färger och sägs vara perfekt för kombinerad till oljig hy.  Jag har färgen Porcelain. Är ni sugna på att testa denna foundation?

/The product says have a pigmented and buildable formula that leaves a matte finish. It should also be buildable. It comes in 28 shades and is said to be ideal for combination to oily skin. I have the shade Porcelain. Are you eager to test this foundation?

dsc06331 dsc06335

Finns inte i Sverige än men är köpt från AnastasiaBeverlyHills.com för cirka 215 kronor.

/Bought mine at AnastasiaBeverlyHills.com for 25 dollars.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera