Hårvård

DYED MY HAIR BROWN

19 september, 2016

Jag blev trött på min mörka utväxt och att hålla på att färga hela tiden. Bestämde mig då för att färga håret mörkt, det tog tre gånger och fyra burkar färg för att få bort det gröna och att täcka mitt ljusa hår. Det känns väldigt ovant med mörkt hår och jag känner mig också mycket blekare. Är i stort behov av brun utan sol haha.

/I was tired of my dark outgrowth so i decided to dye my hair dark. It took three times and four cans of paint to remove the green and to cover my bright hair. It feels very strange with dark hair and I feel very pale. Is in need of tanning haha.

dsc06822

Du Kanske Också Gillar

4 Kommentarer

 • Svara Jennie 19 september, 2016 | 22:29

  modigt! jag har bytt från blont till brunt utan få grönt. jag brukar helt enkelt förpigmentera håret innan. Ser ut som värsta moroten innan haha

  • Svara paulinaaspljung 21 september, 2016 | 17:01

   Jaha, vad skönt 😀 Jaha, det kanske man ska göra nästa gång istället för att slänga i flera burkar hårfärg haha 😀

   • Svara Jennie 22 september, 2016 | 11:53

    Ja gör det, varför håret blir grönt är för att färgen inte kan fästa då det inte finns pigment i håret. Genom att förpigmentera gör man en bra grund 🙂

    Tur slutresultatet blev bra iaf, det är huvudsaken 🙂

    • Svara paulinaaspljung 22 september, 2016 | 12:02

     Jo så är det ju 🙂 Ja skönt att slippa ha grönt hår haha…

  Kommentera