- Balsammetoden Hårvård

KERATIN EXPERT

18 september, 2016

Ni vet vad jag tycker om paketering, jag har sagt det mycket det senaste. Men det känns som att företag börjat tänka på det mer och mer. När jag såg detta söta paketet blev jag ännu mer sugen på att se innehållet.

/You know what I think about the packaging, I’ve said it a lot lately. But it feels like the company started thinking about it more and more. When I saw this cute package I was even more eager to see the content.dsc06716

Värme, färgning, saltvatten, klor är bara några saker som sliter på håret. Men det vet vi ju redan. Dessa saker sliter på fjällskiktet vilket orsakar slitage och livlöst hår. Hårstrån är uppbyggda av proteinet keratin. De har ett fjällskikt som ska omsluta hela hårstrået och skydda mot yttre påfrestningar.

Keratin Expert är ett kosttillskott för glansigt vackert hår med volym. De kommer i kapslar som innehåller Cynatine som är ett lösligt keratin pulver. De innehåller också Zink som bidrar till att behålla hårets normala pigmentering samt behålla normalt hår. Dessa kapslar kan tas under en längre period men också som en intensivkur. Tag kapslarna morgon och kväll i samband med måltid.

/Heat, dyeing, salt water, chlorine are just some things that tear your hair. But we all know this. These things wear down the cuticle which causes wear and lifeless hair. Hairs are made up of the protein keratin. They have a cuticle that will encircle the entire hair shaft and protect against external shocks.

Keratin Expert is a dietary supplement for shiny beautiful hair with volume. They come in capsules containing cynatine which is a soluble keratin powder. They also contain zinc which helps to maintain normal hair pigmentation and maintain normal hair. These capsules can be taken over a longer period, but also as an intensive cure. Take the capsules morning and evening with meals.

dsc06722

Ni hittar produkten hos Apotea för 279 kr/40 kapslar.

*Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under Policy PR.

/* This is a press release. Read more about it under the Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera