- LookFantastic Livet Pressutskick Skönhetsboxar

LOOKFANTASTIC 2 YEAR CELEBRATION

16 september, 2016

För er som inte känner till LookFantastic är detta en skönhetsbox prenumeration. De skickar ut en box varje månad som innehåller sex skönhetsprodukter. Jag har nu fått hem min första box från LookFantastic. Denna månaden fyller de 2 år och det firar vi med fest förberedande produkter.

/For those of you who don’t know LookFantastic, this is a beauty box subscription. They send out a box every month containing six beauty products. I have now got my first box. This month marks the two years and we celebrate with a party preparatory products.

dsc06726

Som ni vet älskar jag fin paketering. Ni kan kanske förstå varför jag älskade denna boxens utseende? Nu ska vi kika på innehållet!

1. GARINEAU Collogen Expert Eye Pads
Dessa ögonpads ska sudda ut fina linjer och rynkor, reducera mörka ringar och den där puffiga looken vi alla kan få av för lite sömn. De påstås vara perfekt för trötta ögon. Ska bli spännande att testa dessa en morgon när jag fått på tok för lite sömn.

2. CHRISTOPHE ROBIN Purifying Schampo
Ett schampo fritt från kemikalier, parabener, silikoner och SLS (vilket borde den göra perfekt för balsammetoden?). Detta schampo ska vara snällt mot hjässan, motverka mjäll och samtidigt vara mjukgörande. Kan inte säga någonting om doften, luktar som schampo ska göra. Inte för starkt.

3. BLISS Lemon And Sage Maximum Moisture Cream
Jag kan inte med ord beskriva hur gott denna luktar. Jag vill ha mitt balsam i denna doft, min tvål, mitt sköljmedel, ja allt. Jag är otroligt svag för citrus dofter och väljer det väldigt ofta (dock inte i parfymer). Även denna produkt är paraben fri och ska återfukta din hud. Den innehåller vitamin E och kokosolja som ska lämna din hud fastare och lenare.

/As you know, I love nice packaging. Perhaps you can understand why I loved this box look? Now let’s look at the contents!

1. GARINEAU Collogen Expert Eye Pads
These eye pads will erase fine lines and wrinkles, reduce dark circles and that puffy look we all can get by to little sleep. They claimed to be perfect for tired eyes. It will be interesting to test one morning when I received far too little sleep.

2. CHRISTOPHE ROBIN Purifying Shampoo
A shampoo free from chemicals, parabens, silicone and SLS (which should be the perfect for the no poo method?). This shampoo is kind to the scalp, combat dandruff and simultaneously be softening. Can’t say anything about the smell, smells like shampoo should do. Not too strong.

3. BLISS Lemon and Sage Maximum Moisture Cream
I can not describe in words how good this smells. I want my conditioner in this fragrance, my soap, my fabric softener, yes everything. I’m extremely fond of citrus scents and choose it very often (though not in perfumes). Although this product is paraben free and will moisturize your skin. It contains vitamin E and coconut oil to leave your skin firmer and smoother.

dsc06730

4. BAREMINERALS Mini Moxie Lipstick
Ett litet läppstift i en vacker rosa/nude färg. Den påminner om mitt favorit läppstift från Mac i färgen Mehr. Kan också påpeka att läppstiftet ser något rött ut på bilden, men det är det inte i verkligheten.

/4. BAREMINERALS Mini Moxie Lipstick
A little lipstick in a beautiful pink/nude color. It reminds of my favorite lipstick from Mac in color Mehr. I can also point out that the lipstick looks slightly red in the picture, but it isn’t in reality.dsc06740 dsc06738

5. LORD AND BERRY Strobing Pencil
Här blev det någonting fel, i  tidningen står det att en annan produkt skulle kommit med. För mig kvittar det, jag är nöjd ändå! Dock förstår jag inte användningsområdet. Men förmodar att den kommer passa fint på mindre områden som amorbågen och under ögonbrynen.

/5. LORD AND BERRY Strobing Pencil
Something went wrong, the newspaper says that another product would contain this box. For me it doesn’t matter, I’m satisfied anyway! However, I don’t understand where to use this. But I suppose that it will fit nicely on smaller areas such as amor arc and under the eyebrows.dsc06745

6. ARGAN Liquid Gold BB Cream
En BB cream som innehåller argan olja och 24 karats guld, hur coolt är inte det?! Detta ger din hud återfuktning trots att du har smink på dig. Den ska också ge en vacker glöd och passa alla hudtyper. Efter en swatch har jag dock märkt att den är väldigt orange och kanske inte kommer passa min bleka hud.

/6. ARGAN Liquid Gold BB Cream
A BB cream that contain argan oil and 24 carat gold, how cool is that?! This gives your skin hydration even though you have makeup on. It will also give a beautiful glow and suit all skin types. After a swatch, however, I have noticed that it is very orange and might not suit my pale skin.

dsc06749

Vill du också prenumerera på LookFantastic? Då kan du göra det här.

*Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under Policy PR.

/* This is a press release. Read more about it under the Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera