Ansiktsvård De Tog Slut Recensioner

ÂME PURE REVIEW

15 september, 2016

Nu har jag avslutat min behandling av Âme Pures Face Roller behandling. En behandling pågår i åtta veckor och jag har märkt att många av er vart nyfikna på hur det gått för mig. Vill ni veta mer om hur behandlingen går till och vad du ska tänka på kan ni läsa mitt första inlägg om behandlingen här, ni kan också se min youtube video här. Jag har också skrivit ett inlägg efter halva tiden gått som ni kan spana in här.

När halva tiden gått såg jag ingen skillnad alls. Jag skrev också att min hud försämrats och att jag fått väldigt mycket finnar. Detta gick över veckan efter och min hud övergick till det normala. Jag skrev också att jag önskade att krämen jag använde efter behandlingen skulle ge en kylande effekt. Fick tips om att lägga den i kylen och det blev mycket bättre. I paketet medföljde också en sanitizer som tog slut strax efter 4-5 veckor. Det kan därför vara bra att tänka på att köpa en extra när ni beställer.

/I have finished my treatment of Âme Pure Face Roller treatment. A treatment runs for eight weeks and I have noticed that many of you every curious about how it went for me. If you want to know more about how the treatment works to and what you should think about, you can read my first post about the treatment here, you can also see my youtube video here. I have also written a post after half time has elapsed you can check out here.

After half the time gone, I saw no difference at all. I also wrote that my skin deteriorated and I suffered a lot pimples. This disappeared after that week and my skin turned to normal. I also wrote that I wished the cream you use after the treatment would provide a cooling effect. Got a tip about putting it in the fridge and it was much better. The package also came with a sanitizer that run out after 4-5 weeks. It may be good to think about buying an extra when you order.

 

amepure

Har jag sett några resultat?
Det första ni bör tänka på är att jag inte har acne eller ärr att behandla. Detta gör att att min behandling inte blir särskilt synlig för ögat. Det jag ville behandla var mina tre små rynkor i pannan samt mina små plitor på kinderna. Plitorna kan också vara rosacea men jag är inte säker, i så fall är den väldigt mild. Rynkorna har stannat kvar. Där finns det ingen förändring. Däremot har mina plitor försvunnit till 80 %. Jag är medveten om att det inte syns på bilderna, tyvärr fångade inte min kamera upp det men det mesta är borta. Jag är otroligt nöjd över detta, jag hatar att vara knottrig.

/Have I seen any results?
The first thing you should know is that I don´t have acne or scars to treat. This means that my treatment will not be very visible to the eye. What I wanted to treat were my three little wrinkles in my forehead, and my blemishes on my cheeks. My blemishes can also be rosacea but I’m not sure, in this case, it’s very mild. The wrinkles stayed. Where there is no change. However, my blemishes disappeared to 80%. I am aware that it’s not visible in the pictures, unfortunately my camera didn’t catch that but most of it’s gone. I’m incredibly happy about this, I hate to be lumpy.

picmonkey-image-2

Âme Pure fraktar gratis till alla länder, ni kan kolla in alla deras produkter på deras hemsida eller klicka här.

*Inlägget publiceras i samarbete med Âme Pure, läs mer om det under Policy PR.

/Âme Pure ships free to all countries, you can check out all their products on their website or by clicking here.

* The post is published in collaboration with Âme Pure, read more about it under the Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera