Ansiktsvård Pressutskick

MÁDARA PURIFYING FOAM

13 september, 2016

Mádaras produkter är baserade på vetenskapligt bevisade formler som är framtagna i deras laboratorium. Det är ett ekologiskt hudvårdsmärke som är gjort på naturliga ingredienser som blommor och örter.

/Madaras products are based on scientifically proven formulas that are developed in their laboratory. It is an organic skincare brand that’s made from natural ingredients such as flowers and herbs.

Mádara Purifying Foam 195 kr/ 150 ml.
Den ska rengöra huden från smink och andra orenheter varsamt. Produkten ska också balansera feta zoner samt lindra torra områden. Massera in skummet på fuktig hud i ansiktet och på halsen. Denna produkten går också att användas runt ögonen.

/Mádara Purifying Foam 195 SEK / 150 ml.
It cleans the skin from makeup and impurities gently. The product will also balance oily zones and relieve dry areas. Massage foam on damp skin on the face and neck. This product can also be used around the eyes.

 

dsc06708

Produkten är för tillfället slutsåld överallt.

*Detta är ett pressutskick. Läs mer om det under Policy PR.

/The product is currently out of stock.

*This is a press release. Read more about it under the Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera