Ansiktsvård

MIN MORGONRUTIN

7 september, 2016

De flesta är duktiga på att rengöra och återfukta huden på kvällen. Under morgonen hoppar däremot många det för att sova tio minuter extra. Det är viktigt att rengöra och återfukta huden under morgonen också. Idag tänkte jag visa er min morgonrutin.

/Most people are good at cleanse and moisturize their skin in the evening. But many people skip that in the morning. It is important to clean and moisturize the skin in the morning too. Today I show you my morning routine.

DSC06650

Rengöring

Jag använder mig av olika produkter beroende hur min hud mår. Clinique 7 Day Scrub Cream är en exfolierare jag går in med en gång i veckan ungefär. Den har små korn som är skonsamma för min hud.
Ibland använder jag också en vanlig ansiktsrengöring tillsammans med min Luna™ Play som är ett måste. Jag har skrivit ett långt inlägg om Foreos Luna™ Play som ni kan läsa här.

Om man inte orkar/har känslig hy kan det räcka med ett ansiktsvatten. Jag använder det populära Pixi Glow Tonic. Den innehåller ingen alkohol, därför behöver du inte oroa dig för uttorkad hud. Ansiktsvattnet har en exfolierande effekt som tar bort döda hudceller. Den ger dig också en vackert glöd.

/Cleansing
I use different products depending how my skin feels. Clinique 7 Day Scrub Cream is an exfoliant I go in with once a week or so. It has small grains that´s gentle to my skin.
Sometimes I also use a regular facial cleanser along with my Luna ™ Play, which is a must. I wrote a long post about Foreos Luna ™ Play that you can read about here.

If you can’t be bothered or have sensitive skin it’s enough with a toner to cleans the skin. I use the popular Pixi Glow Tonic. It contains no alcohol so you don’t need to worry about dehydrated skin. The toner has a exfoliating effect that removes dead skin cells. It also gives you a beautiful glow.

DSC06641

DSC06645

Återfuktning
Efter rengöring går jag in med ett serum. Huden består av tre lager, överhuden, läderhuden och underhuden. Dag/nattkrämer når bara det översta lagret av huden. Serum går ner i det andra lagret av huden och får fäste där. För tillfället använder jag L’oreals Skin Perfection som ger en fin lyster till huden. Efter det är det dags för dagkräm. Just nu använder jag Weledas Soothing Facila Lotion som luktar milt av mandel och sjunker in bra i huden.

Jag går också in med ett serum för ögonen. Här använder jag The Body Shops Eye Concentrate som ger en kylande effekt och tar bort den svullna looken du kan få efter en dålig natts sömn. Efter det är det dags för ögonkräm. Tvål har en Buddha Eye Cream som är en lättare ögonkräm. Den sjunker in snabbt och du behöver inte mycket för att täcka ögonpartiet.

/Moisturizers
After cleaning, I go in with a serum. Currently, I use L’Oreal Skin Perfection that gives a nice glow to the skin. After that it is time for the moisturizer. Right now I use Weleda Soothing facile lotion that smells mildly of almond.

I also go in with a serum for the eyes. I use the Body Shop Eye Concentrate that provides a cooling effect and removes the puffy look you can get after a bad night’s sleep. After that it’s time for eye cream. Tvål has a Buddha Eye Cream that’s a light eye cream. It sinks in quickly and you do not need much to cover the eye area.
DSC06648

Vilka produkter använder ni på morgonen? 

/What products do you use in the morning?

Just nu har Eleven kampanjer & rabattkoder ni kan spana in här. Ni kan också kolla in NordicFeel kampanjer & rabattkoder här.
*Inlägget innehåller affiliatelänkar/adlink. Läs mer om det under Policy PR.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera